Magazin > VIP
53 ogledov

Na snemanju vedno kup lepotic

Jurij Bradač
1/5
Žurnal24 main
Slovenski lepotec Jurij Bradač o nedavnem nastopu v spotu Enriqueja Iglesiasa za pesem No me digas que no, posnetega v Trousdale Clubu, enemu najbolj vročih klubov v LA-ju.

Kako je prišlo do tega, da ste nastopili v spotu Enriqueja Iglesiasa? Ali je mogoče k temu pripomoglo tudi sodelovanje pri snemanju videospota z Lady Gaga lani?
Z Enriquejem sva že sodelovala in prav tako z njegovo produkcijo. In tako so mi poslali vabilo k snemanju spota kot gosta. Ne verjamem, da je k temu pripomogla Gaga, saj sem z njim sodeloval že pred tem. Smo se pa veliko pogovarjali o njej in Bad Romance.

Ste spoznali Enriqueja? Sta se ujela? Kako vam je bil všeč?
Z Enriquejem se poznava že nekaj let in sva, kot sem že omenil, tudi pred tem sodelovala. Meni je zelo všeč kot človek. Je prijazen, zabaven in predvsem zelo delaven, tako da ga zmeraj rad opazujem s strani.

Kako pa je bilo na snemanju?
Bilo je zabavno, kot vedno. Za vse je odlično poskrbljeno. Tokrat je bilo še posebej zanimivo, saj sta sodelovala tudi trenutno najbolj vroča latino hip hop glasbenika Wisin & Yandel in lepo je bilo preživeti čas v njihovi družbi. Za piko na i pa je na njegovih snemanjih vedno še kup lepotic, tako da se je težko upreti takšnemu vabilu (haha).

Kolikokrat ste morali posneti spot oziroma kader, kjer nastopite
vi, preden je bilo v redu?
Zraven tega kadra smo sicer posneli še enega in to kader, v katerem bi bil samo jaz, na WC-ju pred ogledalom, kako se urejam (vzporedno z lepotico na ženskem WC-ju), preden se usedem za mizo – kader, ki je prikazan. Žal so ga izpustili, razlog pa mi ni znan. Kolikor vem, pa
je Enrique zmeraj rad kot moški izpostavljen sam, seveda zraven lepotic v njegovih spotih. V glavnem, v mojem kadru gre za veseljačenje v klubu z družbo in uživanju ob njegovi novi pesmi. Kader smo posneli zelo hitro. Verjetno je bil razlog tudi v tem, da nam to ni bilo nič tujega (haha).

Jurij nam je poslal tudi nekaj fotografij s snemanja. Oglejte si jih tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.