Magazin > VIP
2470 ogledov

Na sodišču brali Deppova sporočila: Upam, da njeno truplo razpada v prtljažniku

amber heard, johnny depp Profimedia
Odvetnica prebrala njegova sporočila.

Igralka Amber Heard je leta 2018 za Washington Post napisala odprto pismo, v katerem je Johnnyja Deppa, s katerim je bila poročena slabi dve leti, obtožila spolnega nasilja. Čeprav ga v pismu ni poimenovala, Depp pravi, da je uničila njegovo kariero, zato jo je tožil zaradi obrekovanja. Od nje zahteva 50 milijonov dolarjev.

Sedaj se je začel proces. Včeraj je pričal Deppov dolgoletni prijatelj Isaac Baruch. Vse se je vrtelo okoli sporočil, ki sta si jih z zvezdnikom izmenjavala. "Tako kul sva živela nekaj časa, pa je ta pi*** uničila to življenje," je Depp napisal prijatelju in dodal, da upa, da njeno "truplo razpada v prtljažniku honde".

Igralkina odvetnica Elaine Bredehoft je Barucha vprašala, ali je zvezdnik Heardovo večkrat naslavljal z žaljivkami, na kar je priča odgovorila, da je celo njega klical pi***. Za Deppa je še povedal, da je zelo radodarna oseba. Poklonil mu je 100 tisoč dolarjev in mu dovolil bivanje v svojem stanovanju, in to brez plačevanja najemnine. Lepe besede je našel tudi za Amber. "Ima krasne zobe. Do mene se je obnašala spoštljivo," je dejal in dodal, da na njenem obrazu nikoli ni videl modric. Prav tako ne more potrditi, da je bil Depp do žene nasilen, je pa videl, kako je Amber na vratih po sporu z igralcem zamenjala ključavnice. Na vprašanje, ali je jezen nanjo, je Deppov prijatelj povedal: "Zaradi lažnih fotografij, ki so jih poslali tabloidom? Zaradi lažnih pripovedi? Zaradi dejstva, da poskuša nekoga izsiljevati? Da, zaradi tega sem jezen, zmeden," je izjavil. 

Njegova kariera utrpela hud udarec

Po hudih obtožbah je Depp izgubil veliko dela. Leta 2020 je z njim sodelovanje prekinila londonska ekipa produkcijske hiše Warner Bros in ga vrgla iz tretjega dela franšize Fantastic Beasts (Magične živali). Šef studia Toby Emmerich se je odločil, da prekinejo vse vezi z zvezdnikom, ki naj bi v vseh petih delih franšize igral temnega čarovnika Gellerta Grindelwalda. To se je zgodilo po tem, ko je Depp v Londonu izgubil tožbo proti tabloidu The Sun. Sodnik je po razsodbi namreč povedal, da je bila velika večina domnevnih napadov na Heardovo dokazana, pri tabloidu The Sun pa so se Amber zahvalili za pogum. S tem so na sodišču potrdili, da je bil Depp do bivše žene res nasilen.

amber heard, johnny depp | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.