Magazin > VIP
22 ogledov

Na stadionu bosta not padla

V ponedeljek na stadionu Stožice največja predstava v zgodovini Slovenije (Foto: Žurnal24 main
18. septembra bosta priljubljena voditelja Jurij in Lado na ljubljanskem stadionu Stožice not padla kar v živo. Razkrivamo vam nekaj podrobnosti.

"Jonas je šalabajzer!" piše na veleplakatih, ki v Ljubljani vabijo na predstavo Notpadu lajv?!. Lado Bizovičar in Jurij Zrnec s svojo ekipo namreč pripravljata šov v živo, ki se bo 18. septembra zgodil na stadionu Stožice.

Ob novici o predstavi se je kar nekaj radovednežem, ki so Jurija in Lada spremljali že na malih zaslonih v oddaji As ti tut not padu?!, porajalo vprašanje, kdo vse bo v oddaji gostoval. Svojo udeležbo sta do zdaj uradno potrdila Jonas Žnidaršič in Sebastian Cavazza.

Da pa bosta voditelja predstavo izvedla kar se da najboljše, sta si teren že pobliže ogledala, poleg tega pa sta trenutno sredi kondicijskih priprav, saj je za šov, kot bo Notpadu lajv?!, dobra telesna pripravljenost izrednega pomena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.