Magazin > VIP
33 ogledov

Na Svetu ni prostora za Potrča

Marko Potrč se po neuradnih podatkih poslavlja z voditeljskega mesta. Žurnal24 main
TV voditelja Marka Potrča naj bi z voditeljskega stolčka odnesla prestavljena novica.

Iz neuradnih, a zanesljivih virov smo izvedeli, da je voditelj Sveta na Kanalu A Marko Potrč dobil odpoved. Kot so sporočili iz službe za odnose z javnostmi, so s Potrčem v fazi razgovorov o nadaljnjem sodelovanju, več pa bo znano v prihodnjih dneh.

Vzrok za odpoved naj bi bila novica o ropu trgovine, ki naj bi jo Potrč po presoji, da ni dovolj kredibilna, prestavil na ponedeljek. Novica je bila res objavljena šele v ponedeljek, a se s Potrčevo odločitvijo menda ni strinjal urednik Sveta Bojan Traven.

Potrč: Uradno ne vem nič
"Uradno ne vem nič. Dobil nisem nobene uradne odpovedi in tega ne morem komentirati, ker po pogodbi ne smem govoriti z mediji brez odobritve službe za odnose z javnostmi. Ko bom lahko, bom z veseljem," na vprašanje, ali je res dobil odpoved, odgovarja Potrč.

Traven: Konec tedna bo jasno
"Za zdaj tega ne morem ne potrditi ne zanikati. Konec tedna bo vse jasno," pa pravi Traven, ki je zanikal tudi govorice, da naj bi bila vzrok za odpoved neobjavljena novica. Po naših informacijah naj bi imel Traven pri odločitvi o odpovedi tudi podporo kolektiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.