Magazin > VIP
14672 ogledov

Janez Janša zaradi čestitke Barronu Trumpu tarča posmeha

Barron Trump Profimedia
Je vedel?

Barron Trump, sin Melanie Trump in Donalda Trumpa praznuje 18. rojstni dan. Kot je znano družbenih omrežij nima, čeprav vsi mislijo, da je profil ActuallyBaron na X-u njegov. “Navdušen sem, da sem star 18 let in imam to leto možnost glasovati za svojega očeta,” je objavljeno na omenjenem profilu. 5. novembra se bodo namreč v Ameriki odvile predsedniške volitve, na katerih bo kandidiral tudi Barronov oče Donald.

Čestitke na družbenem omrežju X kar dežujejo. Barronu je na omenjenem profilu s kratkim ‘Čestitke’ čestital tudi politik Janez Janša in že postal tarča posmeha. "Nujnost medijske pismenosti pri starejših občanih še nikoli ni bila tako velika," je Državljan D komentiral Janševo čestitko na lažnem profilu Barrona Trumpa, kjer je sicer označeno, da lastnik profila ni najmlajši Trumpov sin. 

Barron Trump | Avtor: Twitter Twitter

Barron je edini sin Melanie Trump, ki mu te dni zavzeto pomaga pri izboru fakultete, piše People. O Barronu sicer ni znano veliko, saj je Melania glede njegove zasebnosti zelo zelo načelna in ga pred mediji varuje kot levinja. "Je odločen, poseben in pameten fant. Je samostojen in točno ve, kaj hoče. Včasih mu pravim 'mali Donald',“ je ena redkih izjav, ki jih je o edincu pred časom podala prva dama ZDA. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 27
  • Avatar Leon
    Leon 13:06 22.marec 2024.

    Ali je res ,da se je oglasil tudi strankarski Ustavni sodnik Klemen Jaklič ?

  • sandi76 19:04 21.marec 2024.

    Je puklasti čestital tudi putlerju za "demokratično" izvolitev ?

  • sam1 16:04 21.marec 2024.

    Ko nekomu lezeš v rit nima to s pametjo kaj dosti skupnega -in Gargamel je živi dokaz te greznice.....