Magazin > VIP
146 ogledov

Na velikem platnu junaki, v resnici pa bedaki

Sandra Bullock Fame Flynet
Ves svet jih ima za simpatične, v resnici pa naj bi bili veliki nesramneži.

Hugh Grant, Russell Crow, Justin Bieber, Kanye West, Seal  … Zanje se ve, da so rahlih živcev in da jim marsikdaj uide neprimerna beseda. Po spletu pa krožijo zgodbice o zvezdnikih, ki veljajo za simpatične in prijazne, a v resnici niso nič boljši od zgoraj naštetih.

Zach Braff
Mnogi ga občudujejo, saj v njem vidijo talentiranega in skromnega igralca iz priljubljene serije. Če gre verjet govoricam, se njegovi sodelavci s tem opisom ne bi strinjali … Braff naj bi bil veliki narcis. Mojstri ličenja imajo z njim ogromno dela, tako kot tudi njegov menedžer. Igralec se namreč noče pojavljati v filmih, v katerih bi ob njem zaigrali zelo privlačni zvezdniki. Eden od njegovih asistentov pa je razkril, da ima igralec neverjetne zahteve. Med drugim je asistente pošiljal po stvari, ki jih je izgubil več dni nazaj. "Po njegovo kavo pa smo hodili v kavarne, ki so bile oddaljene več kilometrov. Pijačo smo mu morali nato pustiti pred vrati in se umakniti. Potrkal sem in izginil. Čuden je bil in ves čas smo mu morali laskati," je povedal asistent.

Katherine Heigl
Heiglova spada med najbolj nepriljubljene igralke. Med snemanjem serije Talenti v belem naj bi užalila vsakogar, s katerim je prišla v stik. Bila je namreč mnenja, da je boljša od vseh okoli nje. Med drugim je zavrnila nominacijo za nagrado emmy, ker je bila mnenja, da si je serija ni zaslužila. Delo pri seriji je zaključila, ker se je hotela posvetiti romantičnim komedijam. Njeno obnašanje je ostalo nespremenjeno. Vsem, ki jih je tekom kariere užalila, se je poskušala opravičiti, a bilo je prepozno.

Chevy Chase
Njegovi oboževalci so prepričani, da je tako zabaven in simpatičen kot v komedijah, v katerih je igral. Njegovi sodelavci pri šovu Saturday Night Live pa pravijo, da jih je s svojimi šalami mnogokrat zelo prizadel. Pravijo tudi, da je neiskren in brezčuten.

Sandra Bullock
Sandra je na intervjujih vedno dobro razpoložena in zabavna. O njej mnogi najdejo le lepe besede, nekateri pa pravijo, da je le fasade. To se je pokazalo na filmskem festivalu v Torontu, ko je dokazala, da se v njej skriva velika diva. Na tiskovno konferenco je prišla slabe volje in se znašala nad vsemi, ki so ji prekrižali pot. Ko pa so se prižgale kamere, se je spremenila v ljubljenko Američanov. Kroži pa tudi govorica, da je nekega snemalca med intervjujem obtožila, da snema gube na njenem vratu in da jo želi prikazati v slabi luči. Po intervjuju naj bi odhitela iz sobe.

Ariana Grande
Prisrčna mlada pevka? Pravijo, da se mladenka že sedaj obnaša kot diva. To so na lastni koži izkusili tudi njeni oboževalci, ki jih mnogokrat ignorira, se z njimi noče fotografirati ali jim dati avtograma. Ariana naj bi bila zelo arogantna, razvajena in velika hinavka. Med snemanjem serije Victorious so jo morali nositi po prizorišču, ker se ji ni ljubilo hoditi ...

Mike Myers
Kanadčan naj bi bil obseden z nadzorom. Režiserji, ki so z njim delali, pravijo, da je "težak“, ki ni odprt za ideje drugih. Če ni bilo vse tako, kot si je zamislil, je odklonil delo, do oboževalcev pa naj bi bil večkrat zelo osoren. Najbolj neverjetna govorica okoli igralca pa je ta, da so bili asistenti, ki so si ga drznili pogledati v oči, odpuščeni.

Komentarjev 1
  • kapibara 12:54 20.marec 2017.

    Isto pravjo ta "fižolčka"..Pa za ta mladga med bedaki in konji