Magazin > VIP
40 ogledov

Na vidiku nova kraljeva ločitev?

Charlene Wittstock Reuters
Princesa Charlene je obupana nad dejstvom, da svojemu možu, monaškemu princu Albertu, še ni dala naslednika. Če ji to kmalu ne bo uspelo, se bo Albert najverjetneje ločil od nje.

Nova žena monaškega princa Alberta naj bi bila zelo depresivna, poroča francoska revija Voici. Razlog za njeno razpoloženje je nezmožnost zanositve, saj kljub trudu še ni v blaženem stanju. Z Albertom sta se poročila julija lani, 54-letni princ pa še vedno nima zakonitega naslednika. Princ sicer ima dva otroka, ki pa sta zunajzakonska, zato nimata pravice do dedovanja prestola. Charlene je svojemu možu pred poroko menda obljubila, da mu bo rodila otroka, a zaenkrat ne kaže dobro. "Čeprav ima ob vseh priložnostih nasmeh na obrazu, se za njim skriva bolečina in trpljenje. Otrok ji predstavlja veliko breme," je za revijo Voici izdal vir.

"Če Charlene v določenem času ne bo uspelo zanositi, bo prejela velikodušno odškodnino, Albert pa se bo ločil od nje," je razložil vir blizu kraljeve družine. Tiskovni predstavnik vlade pa je lani ob poroki dejal, da so prebivalci Monaka veseli, da se je Albert končno ustalil in končno našel žensko, ki mu lahko da naslednika: "Charlene ima lepoto in stil. Vsi molimo, da nam bo dala tudi prestolonaslednika." Pritisk je očitno res velik, upamo, da to Charlene ne bo zlomilo.

Komentarjev 2
  • Katja ur?? 10:43 06.maj 2012.

    Se strinjam, Stigmata666. Kakšna ljubezen pa je to? Roditi mora otroka, drugače pa naj izgine, takorekoč. Ni čudno, da je pod pritiskom - njeno telo je obravnavano kot neka javna last. Pa tudi to opisovanje nosečnosti kot "blaženega stanja" in ...prikaži več očitno edinega načina, da se ženska dokaže, je popolnoma pretirano.

  • Stigmata666 08:20 06.maj 2012.

    A za niju ne velja "v dobrem in hudem"? Saj ni plemenska kobila za razplod...