Magazin > VIP
26502 ogledov

Na vojvodinjo Kate letijo kritike: Manipulativno, narcisoidno

kate middleton Profimedia
Je res preveč željna pozornosti?

Komentatorko Daily Maila, Sarah Vine, je zmotilo obnašanje valižanskega princa in princese, ki sta na svojem uradnem Instagram profilu objavila video dogajanja na dan kronanja. Vine pravi, da bi morala biti na ta dan v ospredju Karel in Camilla in ne William in Kate.

"Mar ni šlo pri kronanju za Karla in Camillo? Vse, kar smo videli, sta William in Kate, ki v videoposnetkih švigata skozi palačo v hollywoodskem stilu ... Upam si reči - malce manipulativno. Raje bi si ogledala katerega od Harryjevih dobrih dokumentarcev," pravi.

Čeprav se ji zdi družina res prikupna in idilična, v teh posnetkih vidi tudi nekaj "prebrisanega" in "političnega". "Nihče ne dvomi, da William in Kate predstavljata prihodnost," je še zapisala Vine, o njunih marketinških videih pa dejala: "Obstaja element narcizma v slogu Netflixa, zaradi katerega mi je nelagodno. In čeprav nam posnetek pokaže veliko, nam o Walesovih pravzaprav pove zelo malo. Površen, enodimenzionalen, kot kateri od tistih oglasov, ki jih vidite na televiziji. Nerada to rečem, vendar bi skoraj raje gledala enega od dokumentarnih filmov vojvode in vojvodinje Sussex o divjih živalih. Mogoče se motim. Morda si vsi želijo videti ravno to – valižansko princeso od blizu, v počasnem posnetku, iz čim več različnih zornih kotov. Kmalu po objavi videoposnetka smo bili deležni še enega filma, v katerem Kate igra na klavir v svetlo modri obleki z odprtimi rameni, in to z lanskoletnimi ukrajinskimi zmagovalci Evrovizije. Prava 24/7 megazvezdnica."

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:13 18.maj 2023.

    Joj, ano izgleda preveč nice, da bi bila lahko resnična, vsaj za britanski dvor ne.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 16:03 18.maj 2023.

    Pa kdaj boste malo omejili to cvekanje in pisanje od angleske monarhije...res niso tako pomembni za povprecne Zemljane !