Magazin > VIP
49050 ogledov

Načrti: Meghan gre naprej brez Harryja ...

meghan markle, princ harry Profimedia
Le ona ima novega agenta.

Po tem, ko sta zapustila britanski dvor, sta postala princ Harry in Meghan še bolj nerazdružljiva. Par je začel namreč sodelovati tudi poslovno. Skupaj sta ustanovila fundacijo Archewell in podpisala dve sanjski pogodbi - z Netflixom, s katerim sta posnela dokumentarno serijo, in Spotifyem, za katerega je Meghan snemala podkast. Tega so pred nekaj dnevi po prvi sezoni ukinili. 

Brez enega nisi dobil drugega, a to se bo sedaj spremenilo, pravi Daniela Elsner, poznavalka razmer na dvoru, ki trdi, da Meghan kuje poslovne načrte, ki ne vključujejo njenega moža. "Meghan - in le Meghan - ima novega znanega agenta in ponudb je zelo veliko. A samo za Meghan," trdi Elsner.

Harry naj bi bil sicer tudi zelo zaposlen. Z Netflixom snema serijo o igrah za vojne veterane Invictus games, ki so njegov srčni projekt.

 

Komentarjev 4
  • prijatelj 22:28 02.julij 2023.

    posluši ir.k..konjo zabit s tvojim urednikom vred----KOGA TA BLESAV PARČEK SPLOH ZANIMA... CEL SVET SE JIMA SMEJI -- JU SPLOH NE OMENJAJO TU PA SO NA NASLOVNICI.... MA PEJTE V K..... KAJ PA NAŠ PLESOČI KURVIN PAR -TINA IN PV- ...prikaži več- S ASTO IN JANKOVIČ PA ONA ZOBATA PLEŠOČA PLAZILKA MA PEJTE V.....

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:49 02.julij 2023.

    Nekako morata preživeti, če ne dobivat več keša iz angleškega dvora.

  • Ender3 13:12 02.julij 2023.

    Ta Avtor je zadolžen za žurnalov rumeni tisk..Bedne vsebine z še bolj bednimi akterji..