Magazin > VIP
27 ogledov

Načrtovala umor Joss Stone

Joss Stone Flynet
Policija je aretirala dva moška, ki sta očitno kovala načrt umora pevke Joss Stone.

Britanska policija je v bližini samotne hiše na podeželju v vasi Devon, kjer prebiva pevka Joss Stone, aretirala dva moška, ki sta bila do zob oborožena. V avtomobilu sta med drugim imela meče, vrvi in vrečo za truplo. Poleg tega je policija našla še načrt in fotografije pevkinega posestva.

Tridesetletnika in njegovega tri leta starejšega pajdaša so odpeljali na policijsko postajo, kjer bosta tudi ostala, saj policija predvideva, da sta se pripravljala na umor glasbenice. S primerom se trenutno ukvarja kar 20 detektivov.

Na sumljivo dvojico v rdečem fiatu so kriminaliste opozorili pevkini sosedi. "Vsako neznano vozilo bi nam bilo sumljivo. Če pa avto vozita dva temnopolta moška, je to še bolj sumljivo, saj jih v teh krajih ne vidimo pogosto," je povedal eden od njih.

Za zdaj še ni znano, ali je bila Stonova, ki velja za eno najbogatejših britanskih pevk, v času aretacije na svojem posestvu. Skrivnost ostaja tudi njun motiv.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.