Magazin > VIP
18 ogledov

Načrtovala umore še drugih zvezdnikov

Beyonce Reuters
Eden od moških, ki sta načrtovala umor pevke Joss Stone, je nameraval ubiti še druge glasbenike, med njimi pevko Beyoncé in članice skupine Girls Aloud.

Britanec Kevin Liverpool in njegov pomočnik Junior Bradshaw, ki sta lani nameravala ugrabiti in s samurajskim mečem obglaviti pevko Joss Stone, sta stopila pred sodnika. Med sojenjem obtožencema, ki ju bremeni načrtovanje ugrabitve in umora, pa je bilo razkritih še več načrtov, ki jih je v svojem dnevniku zapisoval Liverpool.

Kovala sta načrte, da bi škodovala še drugim slavnim glasbenikom, poleg Beyoncé in Girls Aloud so bili njuna tarča še Dizzee Rascal, Eminem, Craig David, R Kelly in Chris Brown.

Eden od zapisov v beležnici, ki so jo našli, se je glasil: "Bogu se j***. Zavaruj se. Spomni se Jocelyn Stone."

Poleg spiska zvezdnikov si je Liverpool beležil tudi vrste orožja, ki ga je nameraval kupiti, med drugim tudi polavtomatsko puško in ninja meč.

Pri obtožencema je policija pred dvema letoma našla samurajski meč, kladiva in nož ter grozilna sporočila, na katerih je zapisano, da bosta obglavila Joss in jo vrgla v reko. Razlog, da sta jo hotela ubiti, je ta, da je Joss že nekaj časa bližnja prijateljica članov kraljeve družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.