Magazin > VIP
62 ogledov

Nad barovko Tanjo s Facebook skupino

Tanja Planet TV
Člani Facebook strani "Ne moremo več gledati/poslušati Tanje v baru" so presrečni, da je Vrhničanka v soboto zapustila Bar.

Tekmovalci šova Bar nimajo le oboževalcev. To je morala v soboto spoznati tudi Tanja, ki je tekmovalcem pretekli teden pomagala pri delu v lokalu. Med oddajo v živo so namreč javnost obvestili, da se je na Facebooku odprla skupina “Ne moremo več gledati/poslušati Tanje v baru”, ki nad temnolaso Vrhničanko ni prav nič navdušena.

Skupini, ki stran odprla po tem, ko je Tanja v šovu izjavila, da se Ivona prodaja, se je v štirih dneh pridružilo več kot 1040 ljudi. Med člani so tudi nekdanji barovci Emi, Eva in Nejc.

“Ne vem od kod se ima Tanja za neko pozitivno osebo. Kjerkoli se pojavi, se ljudje kregajo med sabo in se skor pobijejo. Ampak važno, da se ima ona za "sončk". Madona, ta je bolana, samo sebe je prepričala, da je ta fasada, njen pravi obraz,” pravi eden od komentatorjev, neki drugi pa meni: “Ta Tanja drolja da ni večjeee noo a za vsako punco ma neki grdga za povedat .. /.../Ne poznam večje hinavke od nje.. Ona se ze skos samo po vetru obrača.. Če je Črt pametn je nebo več pogledu k pride vn drugač se pa zelo malo ceni če se bo karkol zapletov z njo.”

Tanji med drugim očitajo tudi, da je “potencirala” spore med Joelom in Ivona, saj se je vanje ves čas vmešavala, in da je njeno obnašanju škodilo Črtovi priljubljenosti. Tanja je sicer v soboto šovu povedala, da ne ve, zakaj bi Črtu njena naklonjenost škodila, Črt pa je izjavil, da se s tem ne obremenjuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.