Magazin > VIP
45 ogledov

Nadiya Bychkova o svojem zaročencu

Nadiya Bychkova Žurnal24 main
Bo Nadiya kmalu mamica?

Nadiya Bychkova je že nekaj časa nepogrešljiva in najbolj zaželena manekenka na slovenskih modnih brveh. A manekenstvo je praktično hobi, saj je Ukrajinska lepotička naša najboljša latinskoameriška plesalka, ki je nazadnje na svetovnem prvenstvu s soplesalcem Miho Vodičarjem zasedla drugo mesto.

In o čem razmišlja v iztekajočem se letu? "Predvsem o tem, da imam ogromno obveznosti in tako človek sploh ne razmišlja, samo sledi vsakdanjemu tempu življenja," pravi Nadiya, ki bo kmalu svojemu izbrancu Sergeju obljubila zvestobo do groba. Obožuje ga in komaj čaka, da napoči veliki dan. "Sergej ima vse lastnosti, ki bi jih po mojem mnenju moral imeti sanjski moški." Med drugim je izjemno romantičen. "Peljal me je na Maldive, in to samo zato, da bi me bolje spoznal, seveda pa ne bom pozabila zaroke, ko sem stala na stopničkah na tekmi evropskega prvenstva," v smehu pove Nadiya, ki nam je tudi zaupala, da jeskupaj z igralcema Domnom Valičem in Nino Rakovec ter pevcem Timom Koresom Korijem in didžejem Mikom Valetom ponosna članica Mingl žirije. "Zanimivo res, ves čas se mi nekaj dogaja."

Veliko pa bi Nadiya rada naredila, še preden jih dopolni 30. "Želim si zmagati svetovno prvenstvo, odpreti svojo plesno šolo in imeti več otrok. Želim postati večkratna mamica. (smeh)"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.