Magazin > VIP
49 ogledov

Nadiya je danes dahnila usodni da

Nadiya Bychkova Peter Klinc
Profesionalna plesalka in manekenka Nadiya Bychkova je danes dahnila usodni da.

Nadiya Bychkova se bo z ruskim izbrancem, prav tako plesalcem, Sergejem Konovalcem najprej poročila v Moskvi, nekaj dni kasneje pa še na Maldivih, ki imajo zanju še poseben pomen, saj sta se tam bolje spoznala. "Nikoli še nisem tako spontano sprejela povabila na potovanje, kot sem to storila, ko sem od Sergeja prejela letalsko karto za Maldive. Še danes ne vem, kaj mi je bilo ... Verjetno usoda," pravi presrečna Nadiya.

Lepotica se je na sanjsko poroko dobro pripravila, zadnje "samske" dneve  pa je preživela v sproščenem vzdušju  in se prepustila najboljšim zabavam v mestu. V soboto zvečer smo jo tako odlično razpoloženo opazili v klubu Octopus na ljubljanski tržnici. Plesalka se je zabavala ob nastopu hrvaške skupine Soulfingers, na zabavo pa prišla kar s svojo mamo in prijateljico. Kot prava plesalka, se dobremu vzdušju in še boljšemu glasbenemu ritmu ni mogla upreti, da je privlačila številne moške poglede, pa ni treba posebej poudarjati.

Tukaj si preberite tudi, kako so potekale priprave na poroko, kakšno obleko bo nosila nevesta in kje bosta živela mladoporočenca.

Komentarjev 1
  • d 07:01 19.december 2013.

    ... ko si od Sergeja prejela letalsko karto, vsaka postena zenska bi jo sama placala ... € picka