Magazin > VIP
402 ogledov

Nadya pravi, da sta le prijatelja

Nadya Bychkova mediaspeed
Plesalko Nadyo Bychkovo že nekaj časa povezujejo z najbolj zaželenim domačim estradnikom Janom Plestenjakom, ukrajinska lepotica pa se je ta teden stiskala v objemu bivšega.

Lepotička Nadya Bychkova, ki jo že nekaj časa povezujejo z Janom Plestenjakom, se je v sredo na koncertu orkestra Buena Vista Social Club z Omaro Portuondo stisnila v objem soplesalca in bivšega fanta Miha Vodičarja, vendar nam je zagotovila, da sta z Mihom le prijatelja: "Nisva par, sva le super prijatelja. To je to," pravi simpatična plavolaska, na vprašanje o zvezi in morebitni zaroki z Janom Plestenjakom pa nam je odgovorila: "Tega ne komentiram." Na Nadyinem desnem prstancu pa počiva prelep prstan s kamenčkom, ki bi lahko bil zaročni prstan, o katerem se tako veliko govori.

Ljubljenec ženskega občinstva je sicer znan po tem, da svojega ljubezenskega življenja ne izpostavlja, a prav možno je, da sta se Jan in Nadya povezala že prejšnje poletje, ko je lepotica kot hostesa delala na zabavi za uslužbence enega izmed domačih podjetij, Jan pa je bil na zabavo, ki se je odvijala na ladjici v portoroškem zalivu, povabljen kot gost presenečenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.