Magazin > VIP
337 ogledov

Nadyija z bivšim najboljši par

Nadiya Bychkova in Miha Vodičar Marko Mesec
Minuli vikend je v Ljubljani potekalo veliko mednarodno plesno tekmovanje v standardnih in latinsko-ameriških plesih. Nastopilo je več kot 280 parov iz 21 držav, slovenski plesalci pa so v močni mednarodni konkurenci še enkrat več dokazali, da spadajo v sam svetovni vrh.

V športni dvorani srednje gradbene, geodetske in okoljevarstvene šole v Ljubljani so bili gledalci priča vrhunski plesni predstavi domačih in tujih športnih plesalcev. Že v soboto sta se na najvišjo stopničko med člani v latinsko-ameriških plesih povzpela aktualna evropska prvaka v kombinaciji desetih plesov Miha Vodičar in Nadiya Bychkova. "Tekma je bila lepa, plesala sva dobro in tudi rezultat ni izostal. Vesela sva, da sva izkoristila dobro formo iz evropskega prvenstva in tako tudi na domačih tleh ubranila zmago in se tako zahvalila domačemu občinstvu, ki naju podpira,“ sta povedala zmagovalca.

Uživali tudi znani obrazi

Regina, Jakob Kapus | Avtor: Marko Mesec Marko Mesec
Ob plesišču v lično urejeni dvorani smo opazili tudi nekaj znanih obrazov, ki so zavzeto spremljali tekmovanje vrhunskih plesalcev. "Vedno sem občudovala plesalce in ko se mi je  pred leti ponudila priložnost, da s profesionalcem zaplešem v eni od priljubljenih zabavnih oddaj na televiziji, sem jo zgrabila z obema rokama. Ko sem izkusila koliko dela je potrebno vložiti v nekaj minutni nastop se je moje spoštovanje do te športne zvrsti le še povečalo,“ nam je zaupala Regina, ki tudi sicer rada pleše. "Vsako priložnost za ples vedno izkoristim, pa naj bo to na kakšni dobri zabavi, ali pa kar v domači dnevni sobi, če na radiu zaslišim dobro pesem!“

Podplati pa so veš čas tekmovanja srbeli tudi pevca in plesalca Jakoba Kapusa. "Celoten večer sem obujal spomine na stare čase, ko sem tudi sam stal na parketu. Nastopil sem celo na enem od prvih mednarodnih tekmovanj Ljubljana Open. Užival sem v predstavi in požrtvovalnosti parov pa tudi v odličnem vzdušju, slovenska publika resnično zna spremljati ples,“ je pripovedoval nostalgično razpoloženi Kapus, ki je najbolj glasno navijal za prijateljico Nadiyo in njenega soplesalca Miho, navdušila pa sta ga tudi mlada Jure Bergant in Ana Mesec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.