Magazin > VIP
24 ogledov

Nadzorovala jo bo zapestnica za alkohol

Lindsay Lohan, ki  trenutno prestaja pogojno kazen zaradi vožnje pod vplivom alk Žurnal24 main
Če se bo Lindsay Lohan držala pogojev, ki ji jih je danes postavila sodnica, ji ne bo treba za zapahe. Nositi mora zapestnico, ki bo nadzorovala, ali je LiLo segla po alkoholu.

Potem ko je Lindsay Lohan namesto na sodišče raje odšla na filmski festival v Cannes, se je danes le prikazala na sodni obravnavi. Sodnica Marsha Revel je od težavne 23-letne zvezdnice zahtevala, naj si nadene zapestnico, ki bo nadzorovala, ali je spila kaj alkohola. Poleg tega mora enkrat tedensko nenapovedano opraviti teste za morebitno uživanje mamil in se udeležiti izobraževanj o alkoholu.

Lindsayjin odvetnik Shawn Chapman Holley je vztrajal, da bo igralko zapestnica zelo ovirala. "Pred gospodično Lohan je kar nekaj snemanj, tudi filma v Teksasu," je začel. "Naprava bo vsemu temu v veliko napoto. Lohanova ne bo šla z njo ven. Zato predlagam, da bi nenapovedano opravljala le teste za droge in alkohol."

Sodnica se s tem ni strinjala, odvrnila je, da bo teste opravljala v Los Angelesu in ne v Teksasu, za kar ne potrebuje prav nobenih izgovorov. "Bo Lohanova lahko sprejela pogoje svoje varščine?" je vprašala sodnica. Lindsay se je z zahtevo ponižno strinjala. Če pogojev ne izpolni, bo morala v zaporu preživeti 180 dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.