Magazin > VIP
23 ogledov

Naglas jo je stal celo premoženje

Sofia Vergara FameFlynet
Igralka Sofia Vergara se je obupno želela znebiti kolumbijskega naglasa, a brez uspeha.

Sofia Vergara je razkrila, da se je na začetku kariere, ko se je preselila v Los Angeles, močno trudila, da bi se znebila svojega naglasa. Hotela je, da bi bil njen naglas mehkejši, hotela je imeti takšnega, kot ga imata Salma Hayek in Penélope Cruz. A njej žal ni uspelo. "Najela sem učitelja govora, ki je bil zelo drag. Učila sva se ure in ure, saj to ni nekaj, kar lahko opraviš enkrat na teden, v eni uri. Dobivala sva se petkrat na teden, vsakič pa sva vadila tri ure," je razložila 39-letna igralka. "A bilo je zaman, to je bil stran vržen denar. Vse skupaj se je le še poslabšalo. Pa me poglejte zdaj," je v smehu dodala Sofia.

Seksi zvezdnica je že nekaj let del zelo uspešne humoristične serije Sodobna družina, kjer igra Glorio Delgado-Pritchett. Prav njen naglas je postal prepoznavni del njenega lika, ki je zelo popularen med občinstvom. Sofia je bila za to vlogo že večkrat nominirana za zlati globus, emmyja in nagrado SAG.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.