Magazin > VIP
42 ogledov

Naj smrklja 2011 je Zala

Naj smrklja 2011
1/10
Mediaspeed/Katja Kodba
Včeraj so za Naj smrkljo 2011 proglasili 14-letno Zalo Hrovat.

Včeraj so v enem izmed ljubljanskih nakupovalnih središč izbrali Naj smrkljo 2011. Na prireditvi, ki jo je vodila pevka Špela Grošelj, so tako bralci, kot tudi žirantje za zmagovalko soglasno izbrali 14-letno Zalo Hrovat. Njena prva spremljevalka je postala Neja Krampl Mastnak, druga pa Kaja Koštomaj.

Naj smrklja 2011 obiskuje osnovno šolo Dob in trenira cheerdance, v prostem času se rada vsede za računalnik ali se druži s prijateliji, ki so jo v velikem številu prišli podpret tudi na finalni izbor. Ob zmagi nam je zaupala: "Mislim, da sem žirijo in bralce prepričala s svojo zgovornostjo. Zmage nisem pričakovala. Zmeraj sem mislila, da bom zmagovala le v plesih, vendar sem zelo vesela, da sem tudi na tem področju prišla tako daleč. Načrti za prihodnost? Čim bolje bi rada zaključila osnovno šolo, se vpisala na srednjo vzgojiteljsko in izkoristila mojo mladost" pravi Zala. Simpatično lepotičko smo vprašali, ali je zanjo prišel navijat tudi kakšen fant: "Tudi (nasmešek), drugače pa sem zaenkrat samska."

Ob spremljavi znanih glasbenikov

Koreograf, plesalec in član žirije Matevž Česen nam je o zmagovalki zaupal: "Predvsem sem gledal na sproščenost, simpatičnost in iskrenost. To me je najbolj prepričalo. Žirantje smo bili zelo enotni in ni bilo kakšnih večjih odstopanj." Manekenka in novinarka Tjaša Kokalj pa meni, da je izbor za Naj smrkljo odlična odskočna deska: "Odlična priložnost, če želiš izvedeti, ali si primeren za to. Želja je namreč nekaj, talent pa nekaj povsem drugega. Za zmagovalko je to zagotovo odlična odskočna deska v svet mode in svet zvezdništva," je prepričana lepotica.

Občinstvo so med bogatim glasbenim programom zabavali: Erik in Trkaj, Alya, Žan Serčič, Martina Šraj in Adam Velić. Dvanajst finalistk pa je občinstvo osupnilo z odličnim plesnim znanjem, ki so ga pokazale v skupni koreografiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.