Magazin > VIP
151 ogledov

Naj Smrklja je Maja Milosavljević

2. spremljevalka Barbara, zmagovalka Maja in 1. spremljevalka Dion. (Foto: Delo Žurnal24 main
Najstniška revija Smrklja je razglasila Naj smrkljo leta 2010. Komisija je za najbolj simpatično in prisrčno punco letošnjega leta izbrala 17-letno Majo Milosavljević.

Revija Smrklja je dobila novo dekle, ki si je prislužila naziv Naj smrklja. Letos si ga je prislužila 17-letna Maja Milosavljević, ki je prepričala žirijo, bralcem pa je bila najbolj všeč Dion Rop, ki šteje 14 let.

 

Dion je poleg naziva Naj smrklja po izboru bralcev postala tudi 1. spremljevalka, Barbari Sorčan pa je komisija nadela lento 2. spremljevalke.

 

Maja, ki prihaja iz Velenja, pravi, da si želi uspešno dokončati šolanje in uspeti v plesu in upa, da bo s pomočjo naziva Naj smrklja spoznala nove ljudi, ki ji bodo pomagali pri uresničitvi ciljev. Želi si, da bi bili vsi ljudje enakovredni in bi imeli enake možnosti za življenje.

 

O zmagovalki so letos odločali Sanja Ivanovič, predstavnica za odnose z javnostmi za blagovno znamko Garnier, Nika Kljun, Femme fatale 2010, Gordana Sredojević-Goga, glavna in odgovorna urednica revije Smrklja, Emil Horvat, direktor agencije Vodik, ki skrbi za marketing v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, in Peter Irman, fotograf.

 

Naj smrklja 2010 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Letos se je na izbor prijavilo skoraj dvesto deklet, v veliki finale pa se je uspelo uvrstiti le dvanajstim. Patricija Golob, Aleksandra Damjanić, Lara Jelen, Eva Kotnik, Dion Rop, Hannah Koselj, Manja Koren, Eliane Denisse Burgos, Katarina Keše, Maja Milosavljevič, Ema Vladislavič in Barbara Sorčan so se najprej predstavile v skupni plesni točki, nato pa smo pobliže spoznali tudi vsako finalistko posebej.

Prireditev, ki jo je vodila Špela Grošelj, je minila v znamenju nastopov Maje Keuc, Petra Vodeta, skupine Tangels in pevke April.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.