Magazin > VIP
82 ogledov

Naj vas razvnamejo vroči mistri

Aldin Ahmetović, Trbovlje
1/15
Ana Gregorič
Lepotni izbor Mister Slovenije 2012 se bliža vrelišču.

Po prvemu castingu, uradnemu fotografiranju in treh predtekmovanjih v Disco Planetih Kranj, Celje in Maribor smo pred zaključnim delom letošnje lepotne avanture. Od štiridesetih prijavljenih kandidatov je namreč ostalo le še 15 lepotcev, ki si želijo le eno - priti čim dlje oziroma zasesti lepotni prestol, ki jim na široko odpira vrata v svet mode in lepote. Petnajsterica žrebcev pa se je pred dnevi za še nekoliko bolj vroče vzdušje brez sramu razgalila in skušala osvojiti objektiv priznane fotografinje Ane Gregorič. S pomočjo vizažistke Nataše Pinoza in frizerske mojstrice Veronike Zavec so nastale ogleda vredne fotografije, ki dokazujejo dejstvo, da bo borba za lepotno titulo še kako trda in krvava.

Kdo med velikih deset?

Prvo dejanje, ki bo usodno za 5 tekmovalcev, bo na voljo že to soboto. Na Obali, točneje v Disco Planetu Koper se bo namreč odvijal polfinalni izbor, kjer bodo znana imena velikih deset. En finalist bo izbran na osnovi glasovanja, ki ves teden poteka na facebook profilu misterslovenia.com. Devet izklesanih, karizmatičnih in simpatičnih lepotcev pa bo določila zaenkrat še neznana strokovna komisija. Izbrane finaliste že naslednji teden čakajo naporne priprave na finalni dogodek. Pod mentorstvom Katarine Venturini in Mojce Pačnik bodo dnevno vadili odrski nastop in koreografije. Organizacija Mister Slovenije pa bo poskrbela tudi za prav posebni družabni večer, kjer se bodo tekmovalci in organizatorji ob kulinaričnih dobrotah še bolje spoznali.

Naslednika Žana Cveta, mistra Slovenije 2011 za mistra international, in Mihe Dragoša, mistra Slovenije 2011 za mistra universe, bosta znana v sredo, 13. junija v ljubljanskem klubu Cirkus. Obeta se lepotni spektakel z obilico slovenskih glasbenikov in vrhunskih plesnih točk. Za katera dva lepotca bo večer še posebej nepozaben, pa presodite iz svežih in razgaljenih fotografij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.