Magazin > VIP
27 ogledov

Najbolj dobičkonosna je Portmanova

Natalie Portman (9. junij 1981) FameFlynet
Na Forbesovi lestvici najbolj dobičkonosnih igralcev v Hollywoodu je prvo mesto zasedla Natalie Portman.

Enaintridesetletna oskarjevka Natalie Portman je najbolj dobičkonosna hollywoodska igralka letošnjega leta. Portmanova je po zaslugi filma Črni labod za vsak zaslužen dolar v blagajno prinesla novega 42,7 dolarja. Črni labod je zaslužil vrtoglavih 329 milijonov dolarjev, prav tako pa sta bila uspešna filma Gola zabava ter Vitez in sitnež, v katerih je zaigrala.

Zahvaljujoč sagi Somrak se je na drugem mestu najbolj dobičkonosnih igralcev znašla Kristen Stewart, ki je po Forbesu tudi najbolj plačana igralka letošnjega leta. Za vsak zaslužen dolar  Kristen v blagajno prinese 40,6 novega. Na tretje mesto pa se je povzpel Shia LeBeouf, ki za vsak zaslužen dolar v blagajno vrne 35,8 dolarja.

Za primerjavo, najbolj preplačan zvezdnik v Hollywoodu Eddie Murphy v blagajno prinese le 2,30 dolarja od vsakega zasluženega. Med najbolj preplačane pa sta se uvrstili tudi Katherine Heigl in Reese Witherspoon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.