Magazin > VIP
63 ogledov

Najbolj fatalna je Nika Kljun

Femme Fatale 2010
1/22
Žurnal24 main
Naziv najbolj fatalne slovenske estradnice je letos pripadel Niki Kljun. Plesalka je tako postala že sedma femme fatale, ki so jo izbrali bralci revije Eva.

"Sem presenečena in nekoliko skeptična zaradi let, vendar so po mojem mnenju bralci gledali tudi na izkušnje in kariero,"

je prvi odziv nove slovenske fatalke Nike Kljun , ki šteje 22 let.

 

Podobnega mnenja glede let so bile tudi druge tekmovalke, ki pravijo, da bi morala naziv fatalne nositi starejša ženska. "Mislim, da nas polovica ni spadala med fatalke, saj smo premlade," je povedala Nadiya Bychkova

 

Več o starosti fatalk in pravi definiciji fatalnosti si oglejte jutri zjutraj, v videoprispevku.

Sicer pa je revija Eva je že sedmo leto zapored izbrala fatalno žensko, ki po mnenju uredništva ni samo lepa, temveč ima tudi neverjetno energijo, karizmo, talent, ljubeznivost in je s prepričljivostjo zaznamovala leto 2010.

Po mnenju njihovih bralcev in bralk je letos vse našteto najbolje predstavljala 22-letna plesalka, ki je pometla z dekleti, ki so ji stale na poti do naziva femme fatale. Nika, ki si je že zgradila uspešno kariero, meni, da je bil prav ples glavni razlog, da so bralci izbrali njo. "Mislim, da se za zmago lahko zahvalim plesu in mojim izkušnjam na tem področju."

V zavihku Galerija si oglejte letošnje kandidatke za femme fatale.

Poleg Nike pa so se za naslov usodne potegovale še pevki Alya in Nina Pušlar, plesalka Nadiya Bychkova, manekenka Iryna Osypenko, voditeljica in novinarka Oriana Girotto, televizijske voditeljice Nuša Lesar, Polona Zoja Jambrek in Tanja Bivic ter balerina Ana Klašnja.

Prva fatalka je leta 2004 postala igralka Tanja Ribič, naslednje leto pa je naslov predala nekdanji miss Slovenije Živi Vadnov. Leta 2006 je bila fatalna pevka in fotomodel Sanja Grohar, igralki Nini Ivanič pa je pripadel naziv femme fatale 2007. Nini je leta 2008 sledila voditeljica Bernarda Žarn, fatalna ženska leta 2009 pa je postala balerina Jerneja P. Zhembrovskyy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.