Magazin > VIP
83 ogledov

Najbolj izklesan je Slovenec!

1/4
Žurnal24 main
Bojan Ilijanič, slovenski mister universe, ima najlepše telo, je presodila žirija.

V Dominikanski republiki se odvija svetovni lepotni izbor Mister Universe Model 2011. Po prvem vrhuncu, tekmovanju za najbolj izklesano telo, Best Body Competition, je Slovenija še vedno nepremagljiva. Slovenski mister universe Bojan Ilijanič ima namreč po mnenju mednarodne komisije najlepše telo. Slovenija se je tako vpisala med države, ki so kdaj koli osvojile kakšen moški lepotni naziv na najbolj odmevnih lepotnih tekmovanjih. »Za to zmago se moram zahvaliti predvsem osebnemu trenerju Boštjanu Kreku, ki me je z inteligentnim pristopom v pravem času uspel pripeljati v vrhunsko formo,« pravi Bojan. V super finale za omenjeni naslov so se uvrstili še mister Luksemburga, mister Bolivije, mister Mehike in mister Južnoafriške republike.

Seveda pa z Bojanovim zgodovinskim uspehom tekmovanja še ni konec. Lenta Best Body je Sloveniji na zaključnem spektaklu, ki bo 14. maja v Punta Cani, zagotovila vstopnico med TOP 15.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.