Magazin > VIP
49 ogledov

Najbolj odmevni škandali leta 2011

Prireditev si je ogledalo tudi nekaj slavnih američanov, med njimi Arnold Schwar Žurnal24 main
Tudi v letu 2011 med slavnimi prav gotovo ni manjkalo škandalov … od nezakonskega otroka do varanja na obletnico poroke ter pretepanja žene.

Letos maja je Arnold Schwarzenegger oznanil, da se ločuje od žene Marie Shriver, s katero je imel v 25 let trajajočem zakonu štiri otroke. No, v resnici pet. Guvernator je imel namreč vmes skrivno zvezo s hišno gospodinjo Mildred Baena, plod njune zveze pa je sin Joseph, ki danes šteje 13 let. Varanje naj bi bilo povod tudi za ločitev med precej mlajšim Ashtonom Kutcherjem in starejšo Demi Moore. Konec septembra se je namreč oglasila 22-letna Sara Leal, ki je razkrila, da je 24. septembra letos, na šesto obletnico poroke Ashtona in Demi spala z zvezdnikom v divji noči v San Diegu. Nič kaj presenetljivo pa se je med prešuštniki leta ponovno znašel tudi Jesse James, nekdanji mož Sandre Bullock, ki ga je prav tako zapustila zaradi varanja. Slavna tetoviranka Kat Von D, s katero se je Jesse zapletel po ločitvi od Sandre, je na svojem Facebook profilu razkrila, da jo je Jesse prevaral z vsaj 19 ženskami.

Medtem pa se je letos najstniški idol Justin Bieber soočal z obtožbami, da je neki 20-letnici naredil otroka. Mariah Yeater je namreč trdila, da naj bi imel kanadski pevec lani po koncertu v Los Angelesu z njo nezaščiteni spolni odnos, plod kratkega seksa pa naj bi bil njen nekajmesečni sinček. Justin je sicer zanikal navedbe ter opravil test očetovstva, mladenka pa je kasneje umaknila tožbo proti njemu.

Zvezdniki, ki so se znašli za zapahi

Igralec Nicolas Cage se je aprila letos znašel navzkriž z roko zakona, zatem ko se je pijan znesel nad svojo ženo Alice Kim. Zaradi obtožb družinskega nasilja in kaljenja miru je moral zvezdnik noč preživeti za rešetkami. No, jabolko ne pade daleč od drevesa in tudi njegov sin Weston je le mesece zatem zašel v podobne težave, ko se je s pestmi spravil nad svojo ženo Nikki Williams. Med letošnjimi prekrškarji sta se znašla tudi pop princeska Christina Aguilera in njen partner Matthew Rutler. Vse bolj okroglo pevko so v začetku marca aretirali, ker je pod vplivom alkohola kalila javni red in mir, njenega Matthewa pa so zadržali, ker je vozil v vinjenem stanju.

Bolje bi bilo, če bi bili tiho

Vsekakor pa v letošnjem letu škandalov med slavnimi ne moremo mimo Charlieja Sheena, ki je s svojimi raznoraznimi izbruhi letos polnil naslovke rumenega tiska. Med drugim je javno žalil ustvarjalca serije Dva moža in pol Chucka Lorra, ter si s tem ter svojim neustreznim obnašanjem v javnosti prislužil odpust, na ljubezenskem področju si je omislil svoje "boginje", bil na zdravljenju ter poskrbel za številne druge incidente.

Med tistimi, ki ne znajo držati jezika za zobmi, se je znašel tudi priznani britanski modni oblikovalec John Galliano, ki je šokiral javnost s svojim protižidovskim napadom v Parizu. Konec februarja je namreč v javnost pricurljal posnetek, na katerem se je nekdanji kreativni direktor pri Diorju grdo znesel nad Židi. Poleg izgube službe je Gallianu francosko sodišče zaradi rasističnih izjav izreklo pogojno denarno kazen v višini 6.000 evrov.

Gola resnica hollywoodskih lepotičk

Scarlett Johansson | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Scarlett Johansson je septembra heker ukradel in objavil gole fotografije z njenega mobilnega telefona, nakar je igralka za pomoč zaprosila FBI, ki so nepridiprava le mesec dni zatem aretirali. Zvezdnica sicer ni bila nič sramežljiva glede fotografij. "Poznam svoje najboljše kote," je priznala ter povedala, da so bile fotografije namenjene njenemu takratnemu soprogu Ryanu Reynoldsu. Žrtve hekerjev so med drugim postali tudi Mila Kunis, Vanessa Hudgens, Christina Aguilera in Chris Brown.

Slavne pobegle neveste

Mlada zaročenka playboyjevega mogotca Hugha Hefnerja Crystal Harris je odpovedala poroko z njim le pet dni pred napovedanim velikim dnem. 25-letna zajčica je sicer obdržala zaročni prstan in ga kasneje dala na dražbo. Podobno zgodbo bi po govoricah sodeč skoraj doživel tudi monaški princ Albert, čigar sedanja soproga Charlene naj bi po pisanju nekaterih medijev poskušala pred poroko kar trikrat pobegniti v Južno Afriko. Kasneje sta govorice sicer zanikala, vendar roko na srce južnoafriška lepotička vsekakor ni bila videti najbolj srečna nevesta na dan, ki naj bi bil najlepši v njenem življenju.

No, Kim Kardashian sicer ni bila pobegla nevesta, je bil pa njen zakon vsekakor nadvse kratkotrajen. In vsekakor je bilo pogosto izpostavljeno vprašanja po koncu 72-dnevnega zakona resničnostne starlete s košarkarjem Krisom Humprhriesem: je bila njena poroka le zrežirana zaradi večje gledanosti njenega resničnostnega šova?

Burno tudi na slovenski estradniški sceni

Za to sta poskrbela predvsem nekdanja zakonca Zeneli. Najprej so v začetku februarja Nano prijeli med krajo v Hoferju, kar pa naj bi po njenih besedah storila za potrebe resničnostnega šova. Konec maja pa se je na poti nazaj s poroke Jožeta Činča nadnjo spravil njen sedaj že nekdanji mož Gena, ki jo je tako hudo pretepel, da je morala pomoč poiskati na urgenci ljubljanskega kliničnega centra.

Z nasilnim partnerjem je imela letos opravka tudi nekdanja misica Anamarija Avbelj, ki jo je septembra takrat že bivši partner Andraž Kavka po zabavi v portoroškem lokalu Alaya "zagrabil in butnil čez ograjo pomola v morje", pri čemer je utrpela manjše poškodbe. To naj sicer ne bi bilo prvič, da se je fizično spravil nad lepotičko - že pozimi naj bi jo namreč na novoletnem izletu v Budimpešti pretepel do krvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.