Magazin > VIP
225 ogledov

Najbolj poželjiva slovenska babica

Suzana Jakšič
1/4
G. K.
Vroča 43-letna Suzana Jakšič je znova odvrgla krpice in razveselila svoje oboževalce. Oglejte si fotografije najbolj vroče slovenske babice ...

Snemanje hudomušnega oglasa za mariborski casino, v kateri je glavno vlogo odigrala zapeljiva Suzana Jakšič, je poželo veliko zanimanje in povzročilo razburjenje po vsej Sloveniji, saj se predvaja na dveh najbolj gledanih televizijskih kanalih. Vroče snemanje se je odvijalo v vili Milice Makoter, Suzanine prijateljice. Suza pa ni bila edina zvezda na snemanju, v oglasu je njenega moža namreč zaigral Slavko Kovačič - Slavc, član Čudežnih polj ali bolje poznan kot Speedy.

"Snemanje je bilo ena sama zabava, saj  je Slavc ekipo s svojim humorjem spravljal v nenehen smeh, da smo komaj posneli. Ob koncu je Milica pripravila odlično večerjo, kjer smo ob dobrem vinu in prepevanju partizanskih pesmi ob spremljavi Slavca in njegove kitare sedeli še pozno v noč," pravi Suzana, ki ji ni bilo težko paradirati v vročih krpicah pred gledalci. "Pri nekaterih prizorih je bil prisoten le snemalec Danijel Pohorec, ki mu zaupam, saj sva že dolgo sodelavca v oddaji Ujemi sanje, katere producent je. Saj ne, da mi je nerodno, vendar se mi ne zdi primerno, da bi vsak gledal. Kar je za videti, je itak v reklami," pravi nekdanja Playboyeva zvezda. Suzana dodaja, da je to le prvi spot v celotnem sklopu oglasov, ki se bodo še odvili čez leto. "Ponudbe dežujejo," je zadovoljna Suza.

Komentarjev 2
  • Alexevo 17:18 09.januar 2012.

    Recite kar hočete, ne glede na to, da je glupa, kakor nekateri pravite, je še vedno huda bejba. Za svoja leta je lahko več kot ponosna na svojo postavo. Osebno pa je ne poznam zato ne morem trditi kakšna je v real lifu :D

  • KOJAK 13:30 09.januar 2012.

    Lep prosim naj da kdo gor kako povezavo do samega spota, da se bomo lahko režali... ob gledanju tega presežka nad presežki!