Magazin > VIP
505 ogledov

Najbolj poželjivi hollywoodski parček ločen

Megan Fox Profimedia
Ali to pomeni konec ljubezni?

Raper Machine Gun Kelly in igralka Megan Fox sta v zvezi imela že več vzponov in padcev. Spoznala sta se leta 2021 med snemanjem filma "Midnight in the Switchgrass". Megan je bila takrat še poročena, in sicer z 12 let starejšim zvezdnikom serije Beverly Hills 90210, Brianom Austinom Greenom, s katerim ima tri sinove, a vseeno sta povedala, da sta oba začutila takojšnjo medsebojno povezavo. 

Leto pozneje, januarja 2022, sta se zaročila in od takrat ves čas nihala med razhodom in ponovnim začetkom njune zveze. Prejšnjega februarja se je govorilo, da naj bi jo raper prevaral s članico svoje zasedbe Sophie Lloyd, saj je Meghan na Instagramu izbrisala vse njune skupne fotografije. 

Sedaj pa je igralka po poročanju US Weekly prekinila zaroko. Par naj bi že nekaj časa živel narazen. Ker to ni njun prvi razhod, se mnogi sprašujejo, ali bosta ponovno skupaj. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.