Magazin > VIP
22 ogledov

Najbolj seksi je Angelina

Brad, ki je na lestvici zasedel sedmo mesto, se lahko pohvali, da je njegova par Žurnal24 main
Revija Empire Magazine je izbrala sto najbolj seksi filmskih zvezdnikov. Med prvimi desetimi so Angelina Jolie, Brad Pitt, Eva Green in Johnny Depp.

Revija Empire Magazine je objavila seznam stotih najbolj seksi filmskih zvezdnikov. Najbolj seksi je Angelina Jolie, ki je za sabo pustila zvezdnice, kot so Halle Berry, Scarlett Johansson in Jennifer Aniston. Anistonova je končala na nezavidljivem 52. mestu, medtem ko je Brad Pitt osvojil sedmo mesto.

Angelino so na prvo mesto uvrstili zaradi vloge v filmu Gospod in gospa Smith. Angelinina sposobnost očarati moške, njene "mačje oči in polne ustnice, ki so videti, kot da jih je pičilo več rojev čebel", so po njihovem mnenju najbolj seksi. Na drugem mestu se je znašla Natalie Portman, ki ji sledi Daniel Craig kot najvišje uvrščeni moški.

V prvi deseterici so še Jessica Alba na četrtem mestu, Johnny Depp na petem, Eva Green na šestem, Brad Pitt na sedmem, Scarlett Johanson na osmem, Keira Knightley na devetem in Gerard Butler na desetem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.