Magazin > VIP
60 ogledov

Najbolj seksi so ...

Najbolj seksi ženska na svetu tudi po mnenju bralcev FHM-ja. (Foto: Flynet)
1/31
Žurnal24 main
Revija FHM je objavila slovito lestvico stotih najbolj seksi žensk na svetu. Bralci revije so za najlepšo okronali model Rosie Huntington-Whiteley.

Štiriindvajsetletni Viktorijin angelček Rosie Huntington-Whiteley je s prestola vrgla Cheryl Cole, ki je ta laskavi naziv nosila tako leta 2010 kot 2009. Rosie je sicer že včeraj osvojila titulo najbolj seksi ženske na lestvici revije Maxim.


Na drugo in tretje mesto FHM-jeve lestvice sta se uvrstili pevki Katy Perry in Rihanna, sledita jim Megan Fox in Olivia Wilde. Cheryl Cole se letos ni uvrstila niti med prvo deseterico, ampak so ji bralci revije FHM določili 12. mesto.


Na lestvici stotih najbolj seksi žensk revije FHM pa se je letos pojavilo kar nekaj novih imen, med njimi Kim Kardashian, Kate Middleton in Daisy Lowe, pogrešamo pa lepotice, kot so Lily Allen, Jennifer Aniston in Alexandro Burke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.