Magazin > VIP
92 ogledov

Najbolj seksi ženska na svetu je ...

Tulisa Contostavlos
1/20
FameFlynet Pictures
Na prvem mestu slovite lestvice sto najbolj seksi žensk na svetu revije FHM se je znašla Tulisa Contostavlos, ki je laskavi naziv prevzela od lanske zmagovalke, manekenke Rosie Huntington-Whiteley. Poglejte, katere lepotičke so se še znašle na njihovem seznamu.

Laskavi naziv najbolj seksi ženske na svetu po izboru britanske revije FHM je letos pripadel pevki in žirantki britanskega X Factorja Tulis Contostavlos, ki se je sicer v zadnjem času pojavljala v rumenih medijih predvsem kot lastnica vročega domačega posnetka seksa. "Hvala, ker ste glasovali zame. To je velika čast in vsekakor prijeten način za dvig samozavesti. Ponosna sem nase," je izjavila Tulisa, ko je včeraj v Londonu tudi uradno prejela naziv.

Z lanskega 12. mesta se je na drugo mesto zavihtela pevka Cheryl Cole, ki je sicer naziv najbolj seksi ženske nosila leta 2009 in 2010, medtem ko je Rihanni podobno kot lani pripadlo tretje mesto. Med prvih pet sta se uvrstili še angleški model Rosie Jones ter irska manekenka Georgia Salpa, ki se je uvrstila najvišje med novinkami na letošnji lestvici.

Prvih 20 lepotic s FHM-jeve lestvice si lahko ogledate v zgornji galeriji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.