Magazin > VIP
41 ogledov

Najbolj seksi ženska na svetu je ...

Cheryl bo od jeseni povsem prenovljena ženska. (Foto: Flynet/JLP)
1/11
Žurnal24 main
Zadržite sapo. Revija FHM je objavila seznam najbolj seksi žensk na svetu. Laskavi naslov pripada …

Ste radovedni? Naslov najbolj seksi ženske na svetu, ki so jo izglasovali britanski bralci revije FHM, že drugič zapored pripada lepotici Cheryl Cole. Seksi Cheryl je za šalo pometla s konkurenco in na drugem mestu pustila Megan Fox, na tretjem pa je pristala manekenka Marissa Miller.

Urednik FHM-ja Colin Kennedy je povedal, da je bila Cheryl velika zmagovalka. "Potem ko je vse leto polnila naslovnice in se pojavljala na televiziji, so bralci izbrali svojo ljubljenko že drugič zaporedoma, svoje tekmice pa je pustila daleč za sabo," je dejal.

Med deseterico najbolj seksi lepotic sta se na četrto in peto mesto uvrstili pevka Frankie Sandford in manekenka Keeley Hazell. Na šestem je pristala igralka Kristen Stewart, Kelly Brook pa se je z 41. mesta povzpela na sedmo. Adriana Lima je zasedla osmo mesto, Jessica Alba deveto in Abbey Clancy deseto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.