Magazin > VIP
59 ogledov

Najbolj seksi ženska stoletja je …

Beyonce Reuters
Moški so odločili: najbolj seksi ženska stoletja je Beyonce.

Ste pričakovali kaj drugega? Beyonce nasmeške na moške obraze čara že več kot desetletje in sploh ne dvomimo, da bodo moški novo številko revije GQ, ki jo krasi seksi in čutna naslovnica na pol razgaljene pevke, razgrabili zelo hitro.

Da je seksi in uspešna, se zaveda tudi sama, to da so jo bralci znane moške revije GQ že trinajstič zaporedoma razglasili za najbolj seksi žensko leta, letos pa so ji podarili tudi laskavi naziv najbolj seksi ženske stoletja, pa je le še ena od potrditev in nagrad za njeno trdo delo, pravi.

"Že od otroštva zelo garam za uresničitev svojih ciljev in za to, da lahko zdaj, ko sem v tridesetih, počnem to, kar hočem. Zelo sem srečna, a sem za to žrtvovala zelo veliko. Garala sem več kot kdorkoli drug, vsaj v glasbenem svetu, zato mislim, da si to res zaslužim," je v intervjuju za omenjeno revijo povedala zvezdnica in dodala, da se tega, kako močan vpliv ima na druge, sploh ne zaveda: "Vem, da sem vplivna, a sem bolj vplivna, kot si sploh lahko predstavljam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.