Magazin > VIP
57 ogledov

Najbolj sproščena kraljeva poroka

zara phillps
1/24
Reuters
Danes je bil dan D za Zaro Phillips, najstarejšo vnukinjo britanske kraljice, in igralca ragbija Mika Tindalla. Usodni da sta dahnila popoldne v cerkvi Canongate v Edinburgu.

Gospod in gospa Tindall se trenutno zabavata na poročnem slavju v palači Holyroodhouse. Zara je nosila obleko oblikovalca Stewarta Parvina, čevlje Jimmy Choo, tiaro in vlečko. Mladoporočenca sta si pred cerkvijo za javnost podelila poljub, spremljal pa ju je zvok tradicionalnih škotskih pip. Prišli so so tudi vsi visoki predstavniki britanske kraljeve družine.

To je bila prva poroka modre krvi, ki se je po dvajsetih letih odvijala na Škotskem. Par je dahnil usodni da v edinburški cerkvi Canongate, kjer sta včeraj popoldne, pred sprejemom gostov na jahti, v družbi nevestinih staršev, princese Ane in kapitana Marka Phillipsa, že opravila generalko.

Poroka zasebne narave, z le 400 povabljenci, je bila ena najbolj sproščenih kraljevih porok v zadnjem času. Okoli cerkve se je zbralo več sto oboževalcev kraljeve družine. Cerkev je bila zaprta tudi za predstavnike medijev, v starem mestnem jedru Edinburga pa se je trla množica, ki je pozdravljala prihod kraljeve družine. Zara in Mike sta se med lokacijami vozila v avtomobilih in ne v kočiji.

Par je včeraj, na predvečer poroke, gostil koktajl zabavo na kraljevi jahti Britannia na Škotskem. Sprejema so se udeležili številni člani kraljeve družine.

Vreme jim je bilo naklonjeno, vsi so bili nasmejani in vzdušje je bilo po fotografijah sodeč zelo sproščeno. Sprejema so se udeležili tudi princ William in vojvodinja Catherine, princ Harry, številni člani britanske kraljeve družine in Mikovi zvezdniški kolegi pri ragbiju.

Mladoporočenca pa ne bosta že takoj odpotovala na poročno potovanje, temveč se bosta posvetila vsak svojim treningom: Zara ježi, Mike pa ragbiju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.