Magazin > VIP
22 ogledov

Najbolj varovane skrivnosti Hollywooda

Angelina Jolie
1/8
Reuters
Čeprav so zvezdniki ves čas pod drobnogledom javnosti in medijev, še ne pomeni, da ne zanjo čuvati skrivnosti. Preverite, katere jim je uspevalo skrivati tako dolgo, da smo bili ob novici vsi šokirani.

Nazadnje nas je tako šokirala Angelina, ko je javnosti razkrila, da si je dala odstraniti obe dojki. A Angie ni prva, ki je tako uspešno nekaj skrivala pred mediji. Preverite, katere so najbolj varovane skrivnosti Hollywooda.

Poroka Blake Lively in Ryana Reynoldsa

Nihče sploh ni vedel, da sta zaročena! Blake in Ryan sta veselo novico skrivala tako dolgo, da smo mediji zanjo izvedeli šele po velikem dogodku, pa čeprav se ga je udeležila cela četica znanih oseb. Za uspešno izpeljano misijo jima seveda čestitamo.

Sandra Bullock je posvojila otroka

Potem ko se je izvedelo, da jo je mož Jesse James varal v stilu Tigerja Woodsa, se je od nekje pojavil temnopolt otrok, za katerega je Sandra nenadoma trdila, da je njen sin. Vsi smo bili zmedeni, zato je morala igralka v intervjuju pojasniti, da sta se za posvojitev dogovarjala skupaj z Jessejem, a ker jo je medtem grdo izdal, se je odločila, da ga bo vzgajala sama. Le kaj še skriva tale Sandra?

Ločitev Katie Holmes in Toma Cruisa

Ni bila le javnost tista, ki jo je Katie presenetila z ločitvijo, temveč tudi Tom sam. Igralki je uspelo povsem naskrivaj urediti ločitvene papirje in to je izpeljala odlično, saj nihče ni niti posumil, da v njenem zakonu s Tomom škripa. Še nekaj dni pred tem sta namreč dajala vtis zaljubljenega para.

Afera Arnolda Schwarzeneggerja

Arnold očitno zmore vse. Lahko je guverner in hollywoodski igralec hkrati, pa še skrivnost mu uspe skrivati več kot deset let. Ne le, da je imel skrivno razmerje s služkinjo Mildred Baena, skupaj sta spočela celo otroka! Arnie se je moral zaradi tega zagovarjati maja 2011, kar ga je stalo zakona z Mario Shriver.

Poroka Janet Jackson

Janet je to izpeljala podobno kot Blake in Ryan. Medtem ko smo vsi ugibali, če sta se z izbrancem Wissamom Al Mana končno zaročila, je Janet vse šokirala, ko je dejala, da sta dejansko že poročena. "Govorice, da načrtujeva veliko in pompozno poroko, preprosto ne držijo. Poročila sva se lani, v intimnem in zasebnem obredu," je povedala pevka in zaprla usta vsem.

Oče Jessice Simpson je gej

Družina Simpson je ves čas veljala za vzorno, vse do oktobra lani, ko je mama Tina vložila zahtevo za ločitev od Joea Simpsona, ki je sicer odgovoren za kariero uspešne hčerke Jessice. Poročena sta bila 34 let, potem pa je Joe septembra lani vsej družini priznal, da je pravzaprav homoseksualec. Temu se pa reče dobro varovana skrivnost!

Posvojitev Charlize Theron

Dve leti po tem, ko je posvojitev skrivno izpeljala Sandra Bullock, je to uspelo še Charlize Theron. Tudi ona se je odločila za temnopoltega fantka, ki ga je poimenovala Jackson. Lepa igralka še danes noče izdati podrobnosti o otroku.

Mastektomija Angeline Jolie

Kot že zgoraj omenjeno pa vse prekaša Aneglina Jolie, ki je več kot dva meseca skrivala odločitev, da si da odstraniti dojki. Vse skupaj se je začelo v začetku februarja, a v tem času nihče ni niti posumil, da se kaj dogaja. Skrivnost ji je bržkone uspelo obržati tudi zato, ker je uporabljala lasulje in lažno ime, vsi vpleteni pa so morali podpisati dokument, s katerim so se zavezali k molku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.