Magazin > VIP
208784 ogledov

Najbolj žalostna milijonarka na svetu: Po več letih so jo spet ujeli fotografi

allegra versace
1/3
Profimedia
Takšna je Allegra Versace danes.

Leta 1978 je italijanski modni oblikovalec Gianni Versace predstavil svojo prvo modno kolekcijo in se zelo hitro povzpel na sam vrh modnega sveta. Njegove kose so zelo rade nosile največje hollywoodske zvezdnice, v devetdesetih letih je veljal celo za očeta "supermodelov". Leta 1997 pa se je zgodilo nepredstavljivo. Pred hišnimi vrati ga je ustrelil Andrew Cunanan, ki si je nekaj dni po umoru vzel življenje. Motiv za to grozovito dejanje še danes ni znan.

Svet je bil v šoku, najbolj seveda Giannijeva družina, sestra Donatella in njena hči Allegra ter njegov brat Santo. Allegri je bilo takrat 11 let. Ona je bila tista, ki je podedovala Giannijev imperij. Velika izguba in gromozanska odgovornost, ki je prišla z dediščino, vredno 400 milijonov, bi jo skoraj uničili. 

V intervjuju za La Repubblica je Allegra pred leti odkrito spregovorila o anoreksiji. V najhujšem obdobju je dekle tehtalo le 32 kilogramov ... "Želela sem si, da me nihče ne bi prepoznal. Kamor koli sem prišla, vedno sem bila Versace. Temu nisem mogla uiti in to me je prizadelo," je povedala in dodala: "Izgubila sem se v svojih mislih, nesposobna sem se bila soočiti z resničnostjo, gledala sem stran. Želela sem biti nevidna." Do sedaj.

Allegra je bolezen očitno premagala. Paparaci so jo pred nekaj dnevi po več letih skrivanja ujeli v Milanu, kjer je nasmejana skakala iz trgovine v trgovino. Danes je Italijanka stara 36 let.

Komentarjev 1
  • kapibara1 17:13 27.november 2022.

    Življensko: 3 rod 100% zjebe celo zadevo.. da pa ne ?? je pa to en orng koncerne, ki tudi kikse pokrije..