Magazin > VIP
17 ogledov

Najbolje plačana je Sandra Bullock

S Sandrinim Louisom je vse v redu. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Sandra Bullock bo ob koncu letošnjega leta imela verjetno mešane občutke, saj je za njo težka ločitev, hkrati pa je najbolje plačana igralka leta po Forbesovi lestvici.

Med junijem 2009 in junijem 2010 je Sandra Bullock zaslužila 42 milijonov evrov, s čimer se je uvrstila med najbolje plačane igralke tega leta. Največ denarja sta ji prinesla filma Snubitev in The Blind Side, Forbes pa je v računanje vključil tudi zaslužke iz vseh kampanj in modnih oglasov, pri katerih so igralke sodelovale.

Na drugem mestu med najbolje plačanimi zadnje leto sta Cameron Diaz in Reese Witherspoon, ki sta zaslužili 24 milijonov evrov. Med peterico najbolje plačanih sta še Jennifer Aniston, ki je zaslužila nekaj več kot 20 milijonov evrov, in Sarah Jessica Parker z nekaj manj kot 19 milijoni evrov.

Na lestvici pa ni Angeline Jolie, ki se ponavadi znajde med največjimi zaslužkarji, a v tem času še ni bil predvajan noben njen film.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.