Magazin > VIP
136 ogledov

"Najboljša je Salome s tičem na glavi"

Lady piknik Salome
1/33
Žurnal24 main
Lady piknik pod klobuki vsako leto pritegne malo morje pisanih pokrival. Letos jih je bilo občutno manj, je pa zato vso pozornost požela Salome, ki si je na glavo poveznila ptiča in premagala vso konkurenco.

Ker letos revija Lady praznuje dvajseto obletnico, je bil tokratni piknik pod klobuki v znamenju te številke. Dogodek je bil večji kot prejšnja leta, klobukov pa je bilo za spoznanje manj.

 

Najboljši ženski klobuk:
1. mesto: Salome
2. mesto: Mili
3. mesto: Regina

"Jaz ne sodim toliko po klobukih, sodim po tem, kdo je prišel. Danes je veliko znanih obrazov, tako da sem zelo zadovoljna," je pomanjkanje pokrival razložila Barbra Jermann, odgovorna urednica tabloida Lady.

 

Mišljen vlada Lady

In čeprav je bilo klobukov manj, so tisti, ki so si jih nadeli, poželi dovolj pozornosti. "Najbolj mi je všeč klobuk Salome, pa tudi Barbrin klobuk, ki sem ga izdelal jaz," je povedal oblikovalec Miro Mišljen. Njegova kreacija je bila lani zmagovalna, letos pa si je prislužil tretje mesto.

 

Lady piknik Miro Mi%C5%A1ljen Nino Denkovski | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Svoj klobuk sem ustvarjal dobrih deset minut. Pentlja je s poročne obleke moje stranke, zraven pa sem dal še svojo sliko, ker sem si blazno všeč. Želel sem, da se vidijo moje nove in stare ustnice," je v šali razložil kreator, ki si je le dan pred dogodkom privoščil lepotni popravek.

 

Najboljši moški klobuk:
1. mesto: Marko Korač
2. mesto: Igor Jelen - Iggy
3. mesto: Miro Mišljen

Mornar in ptič na glavi

Kot je v navadi, so tudi letos izbirali naj pokrivalo, med katerimi je slavila prav Mirova favoritinja. "Salome si je na glavo nadela kar tiča," je zmagovalko razglasil radijski voditelj Pečo.

 

Med moškimi klobuki je vladal Marko Korač, ki je prepričal z mornarsko opravo. "Nisem prav dosti razmišljal, kaj bom oblekel. Nadel sem si kar svojo staro mornarsko uniformo," je razložil Marko, ki se opisuje kot amaterski afrikolog.

 

Lady piknik Werner Andreja | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Čas za družine in talente

Letošnji piknik pa ni minil le v znamenju klobukov, temveč tudi talentov. Na oder so vnovič stopili Peter Vode, Boštjan Bračič, Sanja Poljšak Pesan in Balkan Boys, manjkala pa ni niti zmagovalka Lina.

 

Svoj talent je pokazal tudi sin Helene Blagne, Kristjan, ki se je izkazal v igranju harmonike. Slovenska diva pa ni bila edina, ki je prišla z družino. Svoj naraščaj sta ponosno razkazovala tudi Saša Lendero in Werner.

 

Čas za piknik si je vzela tudi nekdanja zvezdnica Šerbi, ki je bila vidno dobre volje. Morda tudi zato, ker so jo Čuki razveselili s pesmijo Ti si moj sonček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.