Magazin > VIP
30 ogledov

Najduhovitejši Polesovi trenutki

Peter Poles vedno poskrbi za smeh. (Foto: Anže Petkovšek)
1/2
Žurnal24 main
Peter Poles je s svojim izvirnim pristopom poskrbel za vnos humorja v sicer dokaj enolično in dolgočasno razglašanje rezultatov sodelujočih držav za pesem Evrovizije.

Peter Poles, ki s svojimi komentarji trenutno navdušuje gledalce oddaje Slovenija ima talent, je za obilo smeha poskrbel tudi ob izvirnem podajanju slovenskih točk za pesem Evrovizije.

Oglejmo si njegove največje cvetke.

Leta 2003 se je v trenutku, ko bi moral začeti deliti točke (te so bile takrat odločilne), poslovil in izginil iz kadra.

Videoposnetek njegovih vklopov si lahko ogledate v zavihku Video.

Naslednje leto je s pozdravom, v katerega je vključil besedo šiškebab, nasmejal voditeljico, 12 točk pa namesto Črni gori namenil Sloveniji.

Leta 2006 je poskušal osvojiti srce prelestne grške voditeljice prireditve Marie Menounos. Nadel si je celo majico z njeno podobo in napisom "Maria, marry me". Na njegovo vprašanje, ali bi se poročila z njim, mu je odgovorila, naj se glede tega slišita kasneje.

Naslednje leto si je omislil rekvizit – ročno baterijo, s katero si je posvetil v obraz in na ta način imitiral nastop Alenke Gotar.

Leta 2008 je srbske gostitelje pozdravil z "Good evening Europe. Good evening braća Srbi. This is Ljubljana calling. Do you, ma šta do you, dal se čujemo?"

Zadnjič pa se je v eter javil leto kasneje. Takrat je izjavil, da tokrat ne bo povedal nobene šale, ker je za nas zelo žalosten dan, saj se vnovič nismo uvrstili v finale, in namesto tega predlagal minuto molka. Na poziv voditeljice pa je le zdrdral slovenske glasove.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.