Magazin > VIP
56 ogledov

Najlepša je miss Mehike

miss universe 2010
1/14
Žurnal24 main
Sinoči je prestižni naslov najlepše v vesolju osvojila Mehičanka Jimena Navarrete. Prva spremljevalka je postala miss Jamajke, druga je miss Avstralije.

Laskavi naziv miss Universe letos pripada 22-letni Mehičanki Jimeni Navarrete. Krono ji je predala lanska zmagovalka, Venezuelka Stephania Fernandez.

Čeprav so na spletnih stavnicah pred izborom kraljevale miss Filipinov, miss Bolivije in miss Venezuele, ni prav nobena od njih stala na stopničkah. Medtem ko je naslov prve spremljevalke osvojila Jamajčanka Yendi Phillipps, je druga spremljevalka miss Avstralije Jesinta Campbell prejela še naziv najbolj simpatične miss. Najlepšo nacionalno obleko je nosila predstavnica Tajske Fonthip Watcharatrakul, ki so jo razglasili tudi za miss fotogeničnsoti.

Lepotice so se v soju blišča po odru sprehodile v nacionalnih kreacijah in zaplesale v srebrnih in črnih oblekah. 15 najlepših se je nato gledalcem in žiriji predstavilo še v kopalkah, v večernih oblekah pa je blestelo le še 10 izbranih finalistk.

Naša predstavnica Marika Savšek je po mnenju uporabnikov uradne strani za najlepšo Zemljanko pristala na zadnjem mestu. Medije je sicer pritegnila, a je bila med 83 lepoticami na sinočnjem izboru, ki so ga sicer predvajali v 190 državah, manj opazna. Tekmovanje v Las Vegasu sta vodila Bret Michaels in Natalie Morales.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.