Magazin > VIP
10 ogledov

Najlepša je naslovnica s Kate

Kate je spoznala, da njena zveza z Owenom nima prihodnosti.
1/10
Žurnal24 main
Revija People je od svojih sto naslovnic izbrala najlepšo, na kateri se je tokrat znašla 29-letna Kate Hudson. Kate je za revijo priznala še marsikatero podrobnost.

Po izboru revije People je najlepša med stotimi njenimi naslovnicami pripadla 29-letni Kate Hudson. Mlada mamica, ki ji, kot priznava sama, v zadnjem času manjka nekaj lepotnega spanca, za kar je kriv njen štiriletni sin, pravi, da je bila kot otrok zelo razposajena.

Kate je za People dejala, da je odraščala med tremi brati, ki so z njo med igro ravnali vse prej kot lepo, in da je domov vedno prišla umazana in z odrgninami na kolenih. Vendar pa je kljub temu, kot pravi, vedno ostala precej dekliška. Kate je še dodala, da se najlepšo počuti zjutraj, ko vstane spočita, in priznala, da ji je jutranji ostanek ličil na njenem obrazu zelo všeč. "Čeprav si umijem obraz, kanček večernih ličil vseeno ostane na očeh, kar mi je zelo všeč."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.