Magazin > VIP
56 ogledov

Najlepša Slovenka je Sandra Adam

Miss Slovenije Sandra Adam Sandra Skutnik Ajda Sitar
1/23
Žurnal24 main
Na lepotnem tekmovanju Miss Slovenije, ki se je letos odvijalo v SNG Maribor, je najbolj prepričala 20-letna Sandra Adam, ki bo slovenske barve zastopala oktobra na kitajskem otoku Sanya.

Med dvanajstimi finalistkami, ki so se letos borile za prestižni naziv miss Slovenije, je po mnenju žirije najbolj izstopala rjavolasa Sandra Adam, ki šteje 20 let in je študentka Fakultete za varnostne vede.

 

Sandra pravi, da je nad zmago zelo presenečena, svojih občutkov pa ne zna ubesediti. "Še vedno se tresem. Tega naziva nisem pričakovala, ampak sem res zelo, zelo vesela. "

 

Najbolj pri srcu mi je ples, ki sem ga tudi trenirala, rada pa imam tudi tek v naravi, kolesarjenje, pohodništvo, sprehode in rolanje.
Sandra o tem, kako vzdržuje svojo postavo

Sandro, ki je postala tudi miss fotogeničnosti in miss talent, sta ob zmagi spremljali Ajda Sitar (lanska miss športa), ki so ji sodniki namenili naziv prve spremljevalke, in Sandra Skutnik, ki si je prislužila lento druge spremljevalke.

Letos dve novosti

Svojo favoritinjo je letos z SMS-sporočili in telefonskim glasovanjem prvič izbrala tudi publika. Odločili so se, da je s svojo lepoto najbolj izstopala Sandra Skutnik, ki nosi tudi naziv 2. spremljevalke.

 

Sicer pa so letos uvedli še eno novost. V superfinale so se s pomočjo treh predizborov neposredno uvrstile miss bikini Vesna Brkič, top model Sandra Adam (miss fotogeničnosti in aktualna misica) in miss talent Sandra Skutnik (miss publike in 2. spremljevalka).

 

Priprave na finalni izbor so bile letos precej intenzivne, a novopečena misica zagotavlja, da se je splačalo. "Bilo je kar naporno, ampak spoznala sem veliko zelo prijaznih deklet, s katerimi bom verjetno ostala v stiku. Dobila sem nove izkušnje in verjetno sem jih dobila dovolj za zmago. "

 

V zavihku Galerija si oglejte utrinke z izbora.

Na Kitajsko v kreaciji Maje Ferme

Sandra bo slovenske barve na svetovnem izboru zastopala 30. oktobra na Kitajskem, o čemer pa za zdaj še ne razmišlja. "Pričakovanj za zdaj še nimam. Slovenijo bom poskušala čim bolje predstaviti, vsaj to, da bodo vedeli, kje smo, kakšen jezik govorimo in kakšna je naša hrana, glede drugega bomo pa še videli."

 

Letošnja zmagovalna kreacija, s katero se bo Sandra predstavila na svetovnem izboru, je večerna obleka Maje Ferme. Drugi dve kreaciji, s katerima bo aktualna miss odpotovala na Kitajsko, pa sta idejni in izvedbeni zasnovi Diane Kotnik Lavtižar in Igorja Kapša.

 

Tako je odločila žirija v sestavi modne urednice revije Bella Donna Sonje Rigler, umetnostne zgodovinarke in kustodinje Oddelka za oblačilno kulturo v Pokrajinskem muzeju Maribor Maje Hren Brvar ter modne oblikovalke in kostumografinje Barbare Turk.

Pusta prireditev
Izbor, ki sta ga letos povezovala manekenka Lucija Gubenšek ter radijski in televizijski voditelj Boštjan Kljun, z leti vedno bolj izgublja svoj čar. Dvorana SNG Maribor je bila letos bolj kot ne prazna, program so občasno popestrili Alya, Boštjan Bračič, Maja Keuc, April, Marko Vozelj, Tangels in plesna skupina Maestro.

Na lepotnem tekmovanju Miss Slovenije, ki se je letos odvijalo v SNG Maribor, je najbolj prepričala 22-letna Sandra Marinovič, ki bo slovenske barve zastopala oktobra na kitajskem otoku Sanya.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.