Magazin > VIP
63 ogledov

Najlepša soseda je 27-letna rokerica

Lepa soseda 2011
1/11
Mediaspeed/Katja Kodba
Včeraj so v grosupeljskem casinoju Kongo za lepo sosedo 2011 okronali 27-letno Tejo Britovšek.

Izmed dvanajstih simpatičnih lepotic je lento lepe sosede 2011 osvojila najstarejše izmed njih. Sedemindvajsetletna Teja Britovšek ni novinka v medijskem svetu, kot tiskovna predstavnica namreč sodeluje s številnimi domačimi skupinami, med drugim tudi z Jerico Haber, s katero prijateljujeta že dolgih 15 let. Teja je tudi ena izmed organizatork priljubljenih študentskih Majskih iger, leta 2007 je postala prva spremljevalka miss Universe, posteljo pa ji greje basist skupine CoverLover Niko Jug.

"Zmage nisem pričakovala, sem si jo pa želela. Lepotnih tekmovanj sem se udeleževala že prej, vendar sem bila prepričana, da sem s tem že zaključila," nam je ob zmagi povedala simpatična Korošica, ki bi si za soseda najraje izbrala Mylesa Kennedyja: "Pevca skupine Alter Bridge, saj bi ga bilo zelo lepo videti vsako jutro, ker tako dobro izgleda (smeh)."

Tejina prva spremljevalka je postala Nika Orešnik, lenta druge spremljevalke je šla v roke Špeli Vode, fotografi so za najbolj fotogenično izbrali komaj 16-letno Saro Plaskan, lepa soseda po izboru bralcev pa je postala simpatična Velentina Stokič, ki nam je zaupala: "Poljubila bi čisto vsakega bralca in bralko, ki je glasoval zame, nič se ne bi šparala!"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.