Magazin > VIP
108 ogledov

Najlepši slovenski par se ločuje

Veljala sta za enega najlepših parov med slovensko estrado. (Foto: Mediaspeed) Žurnal24 main
Čeprav so v javnosti že od poletja krožile govorice, da naj bi v zakonu Sebastijana in Tine Cavazza škripalo, sta namigovanja vztrajno zanikala. Tokrat pa sta končno priznala, da se ločujeta.

Že vse od lanskega poletja se je šepetalo, da se je zakon Tine in Sebastijana Cavazze znašel na majavih tleh. Ko so ju mediji vprašali, ali se res bliža konec njune idile, sta oba besno zatrjevala, da so to le zlobne govorice.

 

Čeprav sta novinarjem za kratek čas le zaprla usta, sta zdaj končno priznala, da je čas, da se njuni poti ločita. O bolečem koncu njunega skoraj devetletnega zakona je prva spregovorila Tina, ki pravi, da sta se za razhod odločila skupaj.

 

Že štiri mesece narazen

"Dolgo sva se pogovarjala, kako se ločeno podati naprej v življenje. Odločitev, ki sva jo sprejela, je skupna, odločila sva se brez nepotrebne drame in

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
sovraštva," je za revijo Story povedala Tina in dodala, da je bilo razlogov za ločitev veliko.

 

"Krivca ni. Dejanske in intimne razloge najinega razhoda pa poznajo tisti, ki jih morajo. Intimnosti iz svojega zakona nisva razkrivala, ko sva bila skupaj, in zagotovo jih ne bova niti zdaj." In ravno zato, ker sta svojo zvezo vselej dobro skrivala pred javnostjo, skoraj nihče ni vedel, da se je njuna skupna pot končala že pred štirimi meseci.

 

Čeprav je konec zakona Tino močno razžalostil, ostaja optimistična, trenutno pa se najbolj posveča sami sebi. "Prvič v življenju ne načrtujem preveč. Kako že pravijo ... čas celi rane, kajne?" je zaključila Tina in še povedala, da s Sebastijanom ostajata prijatelja.

 

Tino smo za komentar želeli povprašati tudi na Žurnalu, a je žal nismo mogli priklicati, saj se je odpravila v Beograd k bratrancu, kjer bo praznovala svoj 34. rojstni dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.