Magazin > VIP
78 ogledov

Najljubše poze zvezdnic pri seksu

Zoe Saldana JLP
Zoe Saldana, Gwyneth Paltrow, Jane Fonda in Sarah Silverman o seksu in njihovih najljubših položajih.

Ene najbolj slavnih hollywoodskih lepotičk, Gwyneth Paltrow, Jane Fonda, Sarah Silverman in Zoe Saldana so v pogovorni oddaji The Conversation With Amanda de Cadenet iskreno spregovorile o skrivnostih iz njihovih spalnic. Na voditeljičino vprašanje, kateri je njihov najljubši položaj pri seksu, je Zoe priznala, da so ji všeč različni položaji. "Rada imam misijonarski položaj, čeprav mi je všeč tudi na kolenih. Rada sem zgoraj, všeč mi je pasji položaj ali stoje,“ je povedala igralka, ki so jo nazadnje povezovali z Bradleyjem Cooperjem. Komičarka Sarah, ki je v zvezi s pisateljem Alecom Sulkinom, pa je razkrila, da ji je najbolj všeč misijonarski položaj.

Gwyneth je bila še najbolj zadržana o svojem spolnem življenju s pevcem Chrisom Martinom in je le izjavila, da ji ugajajo vsi položaji. Medtem pa je 74-letna Fonda, ki ima verjetno od vseh štirih še največ spolnih izkušenj, povedala, da navkljub temu, da je nekoliko omejena zaradi umetnega kolena, še vedno uživa v aktivnem spolnem življenju. "Čeprav sem precej prilagodljiva in lahko tudi klečim, mi to ni več tako udobno, kot je bilo, preden sem dobila umetno koleno. Všeč mi je leže ali sede na kavču, tako da je moški na meni,“ je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.