Magazin > VIP
35 ogledov

Najprej v Playboy, nato pod nož

Sara si bo povečala oprsje po slikanju za moško revijo Playboy. Žurnal24 main
Sara iz Big Brotherja, ki te dni uživa na počitnicah v Egiptu, je že odvrgla oblačila za najbolj brano moško revijo in izbrala številko nove košarice.
Sara je te dni že v Egiptu, kjer prijetno in zaljubljeno počitnikuje z letošnjim zmagovalcem BB Naskejem.

Pred odhodom pa je imela punca veliko dela. Najprej je sprejela ponudbo Playboya in privolila v golo fotografiranje. Slikali so jo v razkošnem ambientu, koncept, ki si ga je zamislila Playboyeva urednica fotografije Ivana Krešić, pa je igra in razkošje. Postavna blondinka se je pred fotografskim objektivom dobro znašla in ni bila prav nič nervozna. Njene fotografije bodo objavljene v avgustovski številki.

Poleg poziranja pa je Sara pred počitnikovanjem obiskala še estetska kirurga dr. Sinišo Glumičiča in dr. Iva Džepino, ki sta jo pregledala in ocenila stanje pred posegom lepotne operacije. Po njunih besedah je idealna kandidatka za povečanje oprsja, rezultat pa bo precej naraven. Sara si je namreč izbrala košarico C, ki bo zamenjala dosedanjo košarico B. Operacija bo potekala 24. julija.

Pri vsem tem pa je zanimivo predvsem to, da se je punca v nasprotju z nekaterimi drugimi lepotičkami, ki so se prav tako odločile za povečanje oprsja, za ta poseg odločila šele po golem slikanju in ne pred njim.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.