Magazin > VIP
37 ogledov

Največji britanski mladi zaslužkarji

Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
1/16
Žurnal24 main
Revija Heat je objavila seznam najbogatejših mladih britanskih zvezdnikov, na katerem prvo mesto zaseda igralec v filmih o Harryju Potterju Daniel Radcliffe.

Daniel Radcliffe, filmski igralec, ki se je proslavil s filmi o Harryju Potterju, je po raziskavi britanske zvezdniške revije Heat najbogatejši britanski zvezdnik, mlajši od 30 let. 21-letni Radcliffe naj bi samo za dva dela Harry Potter in Svetinje smrti dobil več kot 29 milijonov evrov.

Njegova soigralca, 20-letna Emma Watson in 22-letni Rupert Grint, mu sledita na tretjem oziroma četrtem mestu novega seznama bogatih. Watsonova je najmlajša na seznamu in je bogatejša za več kot 24 milijonov evrov. Grint naj bi bil težji za več kot 22 milijonov evrov, vendar je priznal, da je precej zaslužka porabil za avtomobile.

Najbogatejša ženska na lestvici je 25-letna igralka Keira Knightley, ki se je z več kot 35 milijoni evrov vrinila med zvezde Harryja Potterja in zasedla drugo mesto. Pri tem ji je zagotovo pomagala njena pogodba za oglaševanje parfuma Chanel Coco Mademoiselle.

Urednik revije Heat Sam Delaney je povedal: "Heatov seznam bogatih je dokaz, da niso vsi megabogati ljudje pokvarjeni. Ta seznam je poln mladih ljudi, ki so večinoma zaslužili z razveseljevanjem drugih ljudi."

V galeriji si oglejte prvih 15 največjih zaslužkarjev, poleg pa so pripisani zneski, s katerimi so obogatili svoje bančne račune.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.