Magazin > VIP
16 ogledov

Najvplivnejša zvezdnica je gospa Lopez

Jennifer Lopez
1/10
FameFlynet
Revija Forbes je tudi letos izbrala sto najvplivnejših zvezdnic in zvezdnikov.

Na Forbsovi lestvici najbolj vplivnih zvezdnikov letošnjega leta niso šteli le zaslužki, ki so jih estradniki leta 2011 spravili v žep, temveč tudi medijska izpostavljenost in prisotnost na družabnih omrežjih. Lady Gaga je tako s prvega mesta padla na peto, najvplivnejša zvezdnica leta 2012 pa je postala Jennifer Lopez. Prvo mesto je zasedla zaradi mesta sodnice v oddaji American Idol, zaradi svojega uspešnega resničnostnega šova, bogatih pogodb s kozmetičnima hišama L'oreal in Gillett, linije oblačil Kohl's, lastne znamke parfumov, zahvali pa se lahko tudi 6,6 milijona Twitter sledilcem ter 12 milijonom oboževalcem na Facebooku.

Na drugo mesto se je povzpela Oprah Winfrey, na tretje pa Justin Bieber, ki ima 21 milijonov Twitter sledilcev in 43 milijonov Facebook oboževalcev, v žep pa je pospravil 55 milijonov dolarjev. Letos so lestvici sicer zavladale ženske, med prvimi desetimi so namreč le trije moški.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.