Magazin > VIP
25 ogledov

Najvplivnejši je Jon Stewart

Jon Stewart
1/10
Žurnal24 main
Po mnenju bralcev priljubljene revije in spletne strani AskMen.com je najvplivnejši moški na svetu za leto 2010 Jon Stewart, komik in voditelj priljubljene oddaje Daily Show.

47-letni Stewart je pometel s konkurenco 48 drugih uglednih mož iz sveta zabave, politike, športa, tehnologije in filantropije. V anketi je sodelovalo več kot pol milijona bralcev in piscev AskMena. Med prvih pet so se uvrstili še Microsoftov šef Bill Gates, ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg, ustanovitelj Appla Steve Jobs in glasbenik Kanye West.

Mediji so se osredotočili predvsem na slednjega, saj je po lanskem incidentu na podelitvi MTV Movie Awards šokiral z vedenjem do pevke Taylor Swift, okrcal pa ga je tudi ameriški predsednik Barack Obama, ki je Westa označil za idiota. Zanimivo je, da se je West kljub temu na lestvici uvrstil bolje kot ameriški predsednik, ki je letos zasedel zgolj 21. mesto.

Na seznamu pa najdemo tudi igralca Jamesa Franca (7. mesto), raperja Jay-Z-ja (13. mesto), oskarjevca Georgea Clooneyja (18. mesto), modnega oblikovalca in režiserja Toma Forda (23. mesto), raperja Eminema (24. mesto), igralca in režiserja Bena Afflecka (25. mesto), igralca Zacha Galifianakisa (29. mesto), pevca in igralca Justina Timberlaka (33. mesto), igralca Hugha Jackmana (36. mesto), igralca Leonarda DiCapria (43. mesto) in komika ter igralca Russella Branda (49. mesto).

V galeriji si oglejte kdo je zasedel prvih deset mest na letošnji lestvici najvplivnejših moških.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.