Magazin > VIP
21 ogledov

Nakopala si je sovraštvo Michelle Obama

Oprah Winfrey EPA
Televizijska prva dama Oprah Winfrey in ameriška prva dama Michelle Obama naj bi bili na bojni nogi.

Michelle Obama | Avtor: EPA EPA
Nekdanji urednik revije New York Times in avtor biografije o ameriškem predsedniku The Amateur: Barack Obama in the White House Ed Klein trdi, da se Michelle Obama (na fotografiji) in Oprah Winfrey ne preneseta. Prva dama naj bi Oprah obtožila, da je Belo hišo izkoristila za zvišanje gledanosti svojih oddaj, Winfreyjeva pa naj bi trdila, da Michelle sovraži debele ljudi. "Prva dama sovraži debele ljudi, zato me noče v bližini Bele hiše," naj bi potožila Oprah, medtem ko so Michelle slišali izjaviti: "Oprah je s svojimi jo-jo dietami slaba vzornica. Otroci, ki se bodo zgledovali po slavni in bogati voditeljici, bodo mislili, da je v redu, če si debel."

Drugi val sovraštva pa se je usul, ko je predsednik Obama za nasvet, kako bi dvignil svojo popularnost, vprašal prav Oprah. Vir je izdal, da prvi dami to ni bilo prav nič po godu, saj misli, da bi se mož moral najprej obrniti nanjo. Maja 2011 je predsednik prosil ženo, naj se pobota s televizijsko gurujko – tako je Michelle le privolila v intervju za eno izmed Oprahinih zadnjih oddaj, a damama tudi to ni pomagalo premostiti medsebojnih težav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.