Magazin > VIP
60 ogledov

Namesto injekcije deloval adrenalin

Eva Hren Znan obraz ima svoj glas POP-TV-2
Pevka Eva Hren, ki nastopa v oddaji Znan obraz ima svoj glas, pred nastopom ob glas.

Pevka Eva Hren, ena od tekmovalk v novem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas, ki se vsak teden prelevijo v znane glasbenike, je pred zadnjo oddajo ostala brez glasu. Zaradi tega je šla na urgenco, a je tam čakala zaman.

"Ker vem, da operni pevci, če pred predstavo ostanejo brez glasu, lahko dobijo injekcijo, ki vsebuje kalcij, kisik in vitamine, sem to želela dobiti tudi sama. A na urgenci me niso jemali resno, ko sem jim rekla, da nastopam v šovu. Po štirih urah čakanja sem šla nastopat brez injekcije, ker me je k sebi spravil sam adrenalin," je povedala pevka.

Eva se ni bala, da skladbe priljubljene pevke Pink vokalno ne bi zmogla odpeti, temveč da ne bi bila fizično pripravljena. "Bala sem se, da mi bo srce začelo utripati, da bom izgubila dih in ne bom mogla odpeti do konca."

A strah je bil popolnoma odveč, saj je svoj nastop izpeljala profesionalno, na koncu pa je celo zmagala. "Zelo sem bila vesela in presenečena. Že sama sebi sem bila zmagovalka, da sem se spravila tja. In če je dober lik in se ti poje, vsaj za tisti čas dobiš neko posebno moč, da vse izpelješ, kot je treba," je bila ponosna nase.

Za sodelovanje v oddaji se je Eva odločila, ker se ji zdi koncept preoblačenja in preizkušanja različnih glasbenih slogov zelo zanimiv. Poleg tega pa kot glasbenica pridobiva na kilometrini in si pridobiva znanje, je dodala.

V slavnega pevca ali pevko se bo do konca šova preobrazila še sedemkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.